Homepage  / Seriale turceşti

Ultimele episoade din „Melek”. Când se termină serialul cu Nehir Erdogan de la Kanal D

Ultimele episoade din „Melek”. Când se termină serialul cu Nehir Erdogan de la Kanal D
7

de Andra Stana,

Vești importante pentru fanii „Melek”. Kanal D a anunțat când se termină serialul turcesc. Ce știm despre producția care îi va lua locul în grila postului.

Când se termină „Melek”, serialul de la Kanal D

Fanii serialului „Melek” vor putea urmări curând finalul serialului. Astfel, ultimul episod al producției „Benim Adım Melek”, va fi difuzat joi, 9 noiembrie, la ora 20:00.

În Turcia, producția „Melek” (în original „Benim Adım Melek”) a fost urmărită din 2019 până în 2021, cucerind telespectatorii cu o poveste dramatică despre dragostea de mamă, alegeri grele, prietenie și renunțare. Filmările au avut loc la Belgard, apoi în orașele Gaziantep și Istanbul, iar coloana sonoră îi aparține muzicianului Yildıray Gürgen.

Melek serial Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Melek”: actorii din serial și povestea

Protagonista serialului este Melek (Nehir Erdogan), o tânără puternică, dintr-o zonă conversatoare a Turciei, care nu vrea să accepte căsătoria aranjată cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Șirhan, uniune propusă de propria ei familie, Karadağ. Melek încalcă astfel dorința tatălui său (Mehmet Çevik) şi, chiar în ziua logodnei sale aranjate, fuge în Germania alături de Alpay (Kaan Çakır), bărbatul pe care îl iubește. După fuga lui Melek, Halil, mirele abandonat, rămâne marcat de acest eveniment de-a lungul a două decenii. În tot acest timp, Melek își lasă trecutul în urmă, însă viața ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. De asemenea, femeia trebuie să înfrunte o boală nemiloasă, dar și trădarea celui pe care l-a considerat dragostea vieții ei.

Despre serialul „Melek”, actrița a declarat: „Sunt mândră să fac parte din acest proiect extraordinar, în care o interpretez pe Melek, o femeie aparent fragilă, pe care destinul o pune la încercare. Melek se confruntă cu numeroase provocări, iar puterea incredibilă de a trece peste ele vine din iubirea pe care numai o mamă o poate purta copiiilor ei”, a declarat Nehir, citată de Kanal D. Nehir (43 de ani) a fost căsătorită din 2014 până în 2017 cu un coleg de breaslă, Ahmet Sesigürgil. În prezent, ea trăiește o poveste de dragoste cu Renan Kaleli, pictor și actor. Actrița a negat mereu că ar avea o relație cu Renan, declarând că sunt doar buni prieteni, însă paparazzi i-au surprins în ipostaze romantice în public încă din 2021.

Ce serial începe la Kanal D, în locul lăsat liber de „Melek”

Începând din 13 noiembrie, fanii serialelor turcești de la Kanal D vor putea urmări un nou serial turcesc,Promisiunea”. Producția va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de luni până joi.

„Promisiunea” este serialul turcesc care ia locul serialului „Melek” în grila Kanal D

Povestea plină de emoție urmărește viața frumoasei Zümrüt, interpretată cu sensibilitate de tânăra și talentata actriță Ceren Yilmaz. După ce tatăl său suferă un grav accident, Zümrüt devine stâlpul familiei și trebuie să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici. Pentru a asigura strictul necesar celor dragi, Zümrüt acceptă sa munceasca in casa uneia dintre cele mai influente familii din Cappadocia, familia Demirkan, ceea ce va schimba ireversibil cursul destinului ei.

În ciuda obstacolelor și intrigilor, o poveste de dragoste se naște între Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat (interpretat de Alp Navruz). Cei doi își plănuiesc în secret căsătoria. Destinul lui Zümrüt se schimbă dramatic atunci când Serhat este ucis, evenimentul tragic ducând la răsturnări de situație uluitoare în viața personajelor principale.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton