Homepage  / Uncategorized

Ultimele episoade din „Lia – soția soțului meu”. Când se termină definitiv serialul de la Antena 1

Ultimele episoade din „Lia – soția soțului meu”. Când se termină definitiv serialul de la Antena 1
15

de Redactia Tvmania

Sezonul 4 și ultimul din „Lia – soția soțului meu” se apropie cu pași repezi de sfârșit. Ultimul episod urmează să fie difuzat în curând la Antena 1, dar până atunci Petru, interpretat de Ștefan Floroaica, și Lia, interpretată de Ana Bodea, au o serie de noi obstacole de trecut. Iată când urmează să fie difuzate ultimele două episoade din „Lia - soția soțului meu”, sezonul 4.

Când este difuzat ultimul episod din „Lia – soția soțului meu”, sezonul 4

Mai sunt doar câteva săptămâni până la marele final al sezonului 4 din „Lia – soția soțului meu”, serial difuzat de Antena 1. Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, se încheie după finalul sezonul 4. Povestea dintre Lia, interpretată de Ana Bodea, și Petru, interpretat de Ștefan Floroaica, se va încheia odată cu acest sezon.

Potrivit Antena 1, ultimele episoade din sezonul 4 din „Lia – soția soțului meu” vor fi difuzate în luna octombrie 2024. Anunțul a fost făcut de postul TV în contextul în care, în aceeași perioadă, va avea loc premiera noului serial românesc, „Iubire cu parfum de lavandă”.

Cu alte cuvinte, primele două episoade din noul serial de la Antena 1 urmează să fie difuzate după penultimul, respectiv ultimul episod din „Lia”, pe 31 octombrie, respectiv 1 noiembrie, a anunțat Antena 1, într-un comunicat.

Lia- Soţia soţului meu _4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ana Bodea, un final neașteptat pentru Lia – soția soțului meu. „M-am maturizat odată cu Lia”

Protagonista Ana Bodea spunea, înainte de premiera sezonului 4, că așteaptă cu nerăbdare și cu emoții finalul. Un final care va fi urmărit, cel mai probabil, și de iubitul său, Valentin Butnaru.

De mai bine de un an încoace, Ana Bodea (23 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatorul Observatorului de la ora 17.00, Valentin Butnaru (39 de ani). Deși între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare, acest aspect nu reprezintă niciun impediment în relația lor. Din contră, se sprijină reciproc, chiar și atunci când protagonista serialului „Lia – soția soțului meu”, al cărui ultim episod se va difuza pe 23 mai, filmează scene de dragoste alături de Ștefan Floroaica, partenerul ei din producția difuzată de Antena 1.

„Sezonul 4 este un sezon care o să vă uimească. Dacă până acum vi s-a părut palpitant, staţi să vedeți ce se va mai întâmpla. Cred că este cu atât mai frumos cu cât este plin cu contradicții și evenimente diferite: vedem iubire și ură, indiferență, fericire și tristețe, furie și blândețe. Relația dintre Lia și Petru va fi din ce în ce mai încercată. Trebuie să ne urmăriți până la final, ca să aflați dacă reușesc ei să treacă peste toate testele vieții.”, spunea Ana Bodea, într-un interviu pentru tvmania.ro.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton