Homepage  / Vedete străine

Ultimele cuvinte ale lui Matthew Perry înainte să moară. Ce i-a cerut asistentului său

Ultimele cuvinte ale lui Matthew Perry înainte să moară. Ce i-a cerut asistentului său
11

de Roxana Mirea,

Cinci persoane au fost arestate în legătură cu moartea actorului Matthew Perry, potrivit Biroului Procurorului General al SUA. Ultimele cuvinte ale lui Matthew Perry au fost adresate asistentului său, care a pledat vinovat pentru rolul său în moartea actorului. Acesta a dezvăluit ce i-a spus actorul din „Friends” înainte să moară.  

Ultimele cuvinte ale lui Matthew Perry 

Ultimele cuvinte ale starului din „Friends”, Matthew Perry, au fost dezvăluite în documente noi, publicate după ce cinci persoane au fost arestate la începutul acestei săptămâni în legătură cu moartea sa.   

Perry a murit pe 28 octombrie anul trecut, iar ultimele sale remarci adresate asistentului său Kenneth Iwamasa au fost incluse în documentele judiciare publicate săptămâna trecută. 

Cotidianul Daily Mail relatează că Perry i-a spus lui Iwamasa să „îl injecteze cu una mare”, referindu-se la o doză de ketamină. De asemenea, el i-a cerut ajutorului să pregătească jacuzzi-ul. Perry a fost găsit ulterior cu fața în jos în jacuzzi. În aceleași documente se arată că Perry a mai fost găsit de două ori inconștient la domiciliul său, potrivit deadline.com.

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Arestări în ancheta privind decesul lui Matthew Perry 

Iwamasa a fost acuzat împreună cu alte patru persoane, inclusiv doi medici, în legătură cu moartea lui Matthew Perry – Eric Fleming, Dr. Mark Chavez, Jasveen Sangha și Dr. Salvador Plasencia. Iwamasa, Fleming și Chavez au fost de acord să pledeze vinovați, în timp ce Sangha și Plasencia au declarat că sunt nevinovați.   

Procurorul Martin Estrada a declarat că inculpații făceau parte dintr-o „amplă rețea infracțională subterană” care furniza ketamină lui Perry și altor persoane. El a spus că suspecții „au profitat de problemele de dependență ale dlui Perry pentru a se îmbogăți”.  

Anne Milgram, de la Administrația pentru controlul drogurilor, a declarat că, într-un caz, actorul a plătit 2.000 de dolari pentru un flacon de ketamină care l-a costat pe unul dintre medici aproximativ 12 dolari. Perry le-a plătit medicilor aproximativ 55.000 de dolari în numerar în cele două luni dinaintea morții sale, a declarat Estrada.    

Arestările au loc la aproape un an după ce actorul în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul casei sale din zona Pacific Palisades din Los Angeles, pe 28 octombrie 2023. Raportul toxicologic publicat de medicul legist a atribuit cauza morții lui Perry „efectelor acute ale ketaminei”, factorii contributivi incluzând „înecul, boala arterelor coronare și efectele buprenorfinei”. Buprenorfina este un medicament utilizat pentru tratarea tulburărilor cauzate de consumul de opioide. 

Conform raportului autopsiei, în stomacul lui Matthew Perry au fost găsite urme de ketamină, însă cantitatea descoperită în sângele acestuia a fost aceeași cu cea utilizată în anestezia generală. La momentul morții sale, Perry urma tratamente cu ketamină sub supraveghere medicală pentru depresie și anxietate. Conform raportului autopsiei, ultimul tratament cu ketamină prescris a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa. Așadar, cauza morții actorului nu a fost legată de sesiunile sale anterioare de terapie prin perfuzie cu ketamină, deoarece cantitatea descoperită în corpul lui era prea mare. Așadar, ketamina a fost administrată în alt mod, potrivit raportului. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton