; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei

Ultimele confruntări: cine ajunge în live-uri la “Vocea României”

23 November 2013

Astăzi, 23 noiembrie, de la 20:30, la Pro TV, ultima serie de voci se confruntă în duet  pe scenă la “Vocea României”, iar apoi concurenţii se întrec în etapa cântecului decisiv', totul pentru a prinde un loc in show-urile live.

[Not a valid template]

Lori, Moga, Smiley şi Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor în combinaţii letale', vorba lui Horia.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite şi la concurenţii din celelalte echipe, gata să fure' voci cu potenţial. Până acum, Smiley are la activ doi concurenţi furaţi', pe Adrian Nour şi Bogdan Olaru, Brenciu se poate lăuda cu cea mai recentă achiziţie' a sa, Andrei Hanghiuc, Lori l-a adus în echipa ei pe Răzvan Pasca, iar Moga i-a adăugat la lista de elevi pe Elena Salaru şi pe Gabriel Kisczuk.

După confruntări, se dă start-ul cântecului decisiv', etapa în care fiecare antrenor va alege doi concurenţi din echipa sa, iar aceştia vor interpreta din nou piesa de la audiţiile pe nevăzute. Doar una dintre cele două voci va merge mai departe în lupta pentru marele titlu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare