; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra, Smiley si Pavel Bartos

Ultima rundă de audiții pe nevăzute de la „Vocea României” va aduce o premieră!

18 October 2018

Vineri, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, concurenții fac totul pentru a impresiona, iar antrenorii luptă cu toate armele și încalcă regulile pentru cele mai bune voci. Mâine vom asista la o premieră în cea mai tare competiție a vocilor, dar și la bătălii memorabile.

'Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!', spune Irina. Cele două antrenoare încep lupta pentru un concurent cu un timbru vocal uriaș, cântă împreună cu el pe scenă melodiile Oameni și Copacul, iar Tudor intervine și împreună creează un moment înălțător.

Ultima ediție de audiții pe nevăzute va fi una plină de energie, alegeri imprevizibile, întoarceri în ulimele secunde care le dau palpitații concurenților, noutăți și suspans. Echipele antrenorilor vor fi completate de voci formidabile, deciziile acestora vor fi extrem de dificile și, chiar dacă lupta va fi una aprigă, Tudor își va demonstra generozitatea.

'În show-ul ăsta sunt doi naughty boys. Dar eu sunt the naughty boy generos, astfel încât le-am întrebat pe fete <>, ele având echipa completă. Și am zis să avem o luptă-n trei.', îi va spune Tudor unui concurent, iar Andra va continua: 'Am apreciat încă de la început faptul că am asemenea colegi în acest proiect. Mulțumesc din suflet!'.

Chiar dacă vor avea echipele complete, antrenorii nu se vor putea abține și își vor întoarce scaunele pentru voci care îi vor face să vibreze. Ce se va întâmpla în această situație, cum vor reacționa concurenții și care vor fi deciziile finale, vedem mâine, de la 20:30, într-un spectacol extraordinar, la Vocea României!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare