; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LOGO MIREASA

ULTIMĂ ORĂ. Răsturnare de situație! Prima ediție a emisiunii „Mireasa” a debutat astăzi la Antena 1

23 March 2020

Deși Antena 1 a anulat debutul emisiunii „Mireasa', programat inițial sâmbăta trecută, de la ora 17.00, fără a anunța o revenire, astăzi, 23 martie, postul a început să difuzeze emisiunea în regim live, de la ora 14.00. 

Potrivit modificărilor de ultimă oră, emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00 la ora 16.00, iar gala sâmbăta de la ora 17.00. 

 

Premiera reality show-ului matrimonial vine cu o mulţime de surprize pentru publicul spectator. La Mireasa, fiecare bãiat va intra în casã însoţit de cea mai apropiatã persoanã din viaţa lui. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana sã îi fie foarte apropiatã, de încredere şi sã îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol important pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alãturi de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. Pe lângã marele premiu, vor exista şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã.

O altã noutate absolutã este spaţiul în care concurenţii vor locui. Dacã pânã acum existau douã locuinţe, casa fetelor şi casa bãieţilor, în noul sezon care urmeazã sã înceapã concurenţii vor locui în aceeaşi casã, o locuinţã nouã, spaţioasã, modernã, care va avea şi un spaţiu destinat marilor surprize. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare