; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoș & Smiley

Ultima fază a preselecțiilor din sezonul zece „Românii au talent” va fi difuzată mâine seară la Pro TV

14 May 2020

Ultima fază a preselecțiilor din sezonul zece „Românii au talent' va fi difuzată mâine seară la Pro TV, de la 20:30.

'Sfidăm legea gravitației cu mișcările pe care le facem', vor declara membrii unui grup de street workout înainte a de-și prezenta momentul în fața juraților. Sincronizarea și modul în care vor pune în scenă ceea ce au pregătit îl vor face pe Andi Moisescu să declare: 'ați avut momente când am stat cu sufletul la gură'.

Un tânăr pasionat de beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru această șansă: 'Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România', va spune el. Dacă va convinge și va reuși să ofere un moment spectaculos, aflăm mâine seară.  Și de această dată, folclorul românesc va fi la înălțime. Un ansamblu va veni din Suceava cu un mesaj clar în minte: 'Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze'. Cei din sală se vor bucura de fiecare clipă, iar Mihai Petre își va arăta aprecierea, fără să stea pe gânduri: 'Veseli, autentici. Aceasta este definiția armoniei'

Revenirea serii va fi cea a unei concurente care ne va aminti despre importanța râsului în viața noastră. Ambasadoare a tipului de yoga care susține concentrarea pe optimism și partea pozitivă a lucrurilor, îi va provoca pe cei prezenți la o serie de exerciții…de râs! 

Finala sezonului 10, care culminează cu stabilirea câștigătorului premiului cel mare, are loc la Pro TV vineri, 29 mai. 

CITEȘTE ȘI:

Emisiunea „Românii au talent' se apropie de sfârșit. Când are loc finala show-ului de la Pro TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare