Homepage  / Vedete româneşti

Irinel Columbeanu, copleșit de singurătate la azil. Fostul afacerist a dezvăluit ultima și cea mai mare dorință pe care o are

Irinel Columbeanu, copleșit de singurătate la azil. Fostul afacerist a dezvăluit ultima și cea mai mare dorință pe care o are
12

de Cristina Țapu,

Irinel Columbeanu a văzut cum toată averea i s-a făcut scrum, iar vremurile în care cheltuia zeci de mii de euro fără să stea pe gânduri sunt unele foarte îndepărtate. Astăzi fostul afacerist duce un trai modest la un azil și suferă din pricina singurătății. Doar fiica sa, Irinuca, se mai gândește la el și-i mai trimite bani din când în când, prietenii de odinioară uitând numărul lui de telefon. Irinel nu are o stare bună din punct de vedere emoțional și se gândește la clipa în care nu va mai fi. Iată care este ultima și cea mai mare dorință a sa!

Irinel Columbeanu a dezvăluit care este ultima și cea mai mare dorință a sa

În urmă cu mai bine de un deceniu, Irinel Columbeanu se scălda în lux și deținea superba vilă de la Izvorani. Deciziile neinspirate în afaceri l-au adus la sapă de lemn, iar astăzi a ajuns să locuiască într-un azil, fără să aibă familia aproape și bani în buzunar.

Fostul afacerist este cuprins de singurătate și se gândește la ziua în care nu va mai fi între noi. Conform patronului azilului în care este cazat Irinel, fostul om de afaceri s-a gândit deja la modul în care se va desfășura înmormântarea sa și a organizat anumite detalii administrative.

irinel columbeanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui. Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a declarat patronul azilului, Ion Cassian, conform Click!

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în anul 2011, după o căsnicie de cinci ani. Apoi, cei doi au dus bătălii în istanță pentru custodia fiicei lor, Irina. Fostul milionar a câștigat procesul și a avut grijă de Irina în primii ani.

Apoi, în vara lui 2018, fostul om de afaceri a fost de acord ca Monica Gabor să o ia pe fiica lor în America. Așadar, Irina locuiește cu mama ei și cu iubitul acesteia, Mr. Pink.  În tot acest timp, Irinel Columbeanu locuiește într-un azil și trăiește din amintirea vremurilor de glorie, apuse de mai bine de un deceniu.

Mihai Albu a mărturisit cum a reușit Irinel Columbeanu să-și piardă întreaga avere

Mihai Albu a spus cum a reușit Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere. Se pare că fostul afacerit a investit foarte mult într-un proiect care a fost sortit eșecului. 

„Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect. Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Online Story”. 

Sursă foto: Instagram – Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton