; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ultima bătălie din “Transformers” se duce pe Lună!

27 June 2011

În a treia parte a celebrei francize, lupta dintre nobilii autoboţi şi maleficii decepticoni se mută pe satelitul Terrei. La mijloc se află acelaşi Sam (Shia LaBeouf), dar şi sexoasa Carly (Rosie Huntington-Whiteley).

Actori de marcă. Un scenariu impecabil. O regie inovatoare. Hai să fim serioşi, nu astea sunt motivele pentru care veţi merge să vedeţi Transformers 3'. Punctele de interes la blockbuster-ul regizat de Michael Bay şi produs de legendarul Steven Spielberg sunt simple. Cafturi spectaculoase între roboţi gigantici? Un întreg oraş ras de pe faţa pământului? Protagonişti frumoşi care încearcă să salveze lumea, dar au timp şi de o idilă?

Cel mai nou film din serie le are pe toate, şi încă ceva: e primul Transformers' filmat predominant în 3D (70%, mai exact), ceea ce promite o experienţă cu adevărat spectaculoasă la cinematografele echipate cu această tehnologie.

În rest, avem ingredientele care au asigurat succesul primelor două părţi, precum şi pe Shia LaBeouf (Sam), Josh Duhamel (Will), Tyrese Gibson (Epps) şi John Turturro (agentul Simmons) reluându-şi rolurile. Ah, să nu uităm: autobotul Optimus Prime (vocea lui Peter Cullen) şi decepticonul Megatron (Hugo Weaving) sunt şi ei invitaţi. Motor!

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare