; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, te iubesc!

Ultima anchetă din campania „Județe la stăpân” a echipei „România, te iubesc” se oprește la Constanța

11 October 2019

După 4 săptămâni în care au arătat incompetența, corupția și lipsa de viziune din județele Teleorman, Olt, Vrancea și Gorj, duminică, de la ora 18:00, echipa România, te iubesc! ajunge în ultimul județ din campania 'Județe la stăpân': Constanța. 

Paul Angelescu ne arată cum județul Constanța este locul cu cea mai bună infrastructură din România: are autostradă, linie de cale ferată de mare viteză, o reședință de județ cu centură modernă, un aeroport internațional și un port uriaș. Cu toate acestea, județul merge cu frâna de mână trasă din cauza corupției și a intereselor unor politicieni locali.

'Fostul Președinte al Consiliului Județean și fostul primar al Constanței se află după gratii. Foștii primari din Năvodari, Mangalia, Techirghiol și Cernavodă au primit condamnări definitive. Fostul rector al Universității Constanța a fost prins în timp ce lua șpagă de la studenți. Arhiepiscopul Tomisului este cercetat într-un dosar și trimis în judecată în altul. Administrația, educația, sănătatea, până și biserica au fost pătate de corupție. Duminică discutăm cu un primar care recunoaște că a luat șpagă, vedem ce politicieni au case pe terenuri retrocedate ilegal și aflăm în ce stațiune canalizarea este deversată direct în mare.', a spus Paul Angelescu despre ediția România, te iubesc! din această săptămână. 

Săptămâna aceasta, la România, te iubesc!, vedem cum în Constanța se dau contracte cu mize de zeci de milioane de lei fără licitație, dar și cum primesc firmele unui preot lucrări pe bandă rulantă de la zeci de primării din județ.

În loc de umbreluțe, se-nfig viluțe. În loc de soare, răsar gunoaie. În loc să dezvoltăm, retrocedăm. 'Constanța, proprietate personală', o anchetă din campania 'Județe la stăpân'. Duminică, de la ora 18:00, la PRO TV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare