; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uite cine danseaza

FOTO. „Uite cine dansează!” (Pro TV), momentele-cheie ale ediției 4. O altă pereche a fost eliminată

28 March 2017

Luni seară, în cea de-a patra ediție „Uite cine dansează!' de la Pro TV, perechile rămase în competiție au prezentat în pași de dans poveștile lor de viață. La final, o a patra pereche, din totatul de 12, a părăsit show-ul. 

 Vezi galeria foto >

Ultima pereche aflată în clasamentul format din notele primite de la cei patru jurați și voturile telespectatorilor a fost, de această dată, formată din Lili Sandu și Iulian Turcanu.

La „Uite cine dansează!' mai sunt acum în competiție numai opt echipe, respectiv opt vedete: Alex Velea, Anca Sînă Serea, Antonia, Marius Manole, Octavian Strunilă, Rona Hartner, Sandu Lungu (acesta nu a dansat în ediția de ieri seară, dar nu a fost eliminat din competiție, el sperând că se va putea recupera din punct de vedere medical până lunea viitoare) și Liviu Teodorescu.

Lunea viitoare, de la 20:30, cea de-a cincea ediție a show-ului va aduce noaptea duelurilor, surprize din partea concurenților și o schimbare importantă în competiție.

Citește și:

Azi, la „Uite cine dansează!' (Pro TV), vedetele își dansează amintirile în pași de tango, rumba, dans contemporan și cha-cha

„Uite cine dansează!' (Pro TV), momentele-cheie ale ediției cu numărul 3. O nouă pereche a fost eliminată

INTERVIUL ALTFEL | Mihaela Rădulescu (Pro TV) este mare fan „Las Fierbinți'

Astăzi, la „Uite cine dansează!' (Pro TV), ne pregătim de Ocolul Pământului în 10 dansuri

Foto: https://www.facebook.com/uitecinedanseaza

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare