; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Uite cine danseaza

„Uite cine dansează!”: Lunea viitoare, pe 3 aprilie, cele 8 perechi rămase în concurs intră la duel

29 March 2017

Luni, 3 aprilie, de la 20:30, concurenții din competiția „Uite cine dansează!' se întrec în dueluri. Antrenamentele sunt din ce în ce mai solicitante, iar surprizele nu încetează să apară și să uimească atât vedetele, cât și coregrafii, care vor fi nevoiți să se pregătească de două ori mai mult pentru ediția următoare, într-un timp scurt.

În cea de-a cincea ediție a show-ului, cele opt perechi rămase în competiție vor fi împărțite în patru echipe de dueluri, prin tragere la sorți.

Fiecare duel va avea un anumit stil de dans, iar cuplurile își vor alege melodii potrivite și își vor realiza coregrafiile. La începutul emisiunii vor fi anunțate cuplurile rivale, perechile vor dansa pe rând, câte două, vor asculta comentariile juraților la final și vor primi note, iar echipa care va obține un punctaj mai mare din partea juriului va avea imunitate în această ediție.

Uite cine dansează

Mihaela Rădulescu și Cabral prezintă în fiecare luni „Uite cine dansează!'

Cea care va pierde va mai prezenta încă un dans, un alt stil și o altă melodie. Cele patru perechi care vor dansa de două ori vor fi jurizate încă o dată, dar la fel ca până acum, se va ține cont de notele juriului și de votul publicului.

Ultima pereche clasată va părăsi competiția.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare