; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea si Ecaterina Dosan

„Uite cine dansează”: Concurenții vorbesc despre schimbările prin care au trecut

24 April 2017

În această seară, în cea de-a opta ediție a show-ului „Uite cine dansează!', programată de Pro TV la ora 20.30, va pune concurenții în fața unor probe care îi vor solicita atât fizic, cât și emoțional. 

Efortul și antrenamentele extrem de solicitante încep să-și pună amprenta asupra vedetelor, care devin din ce în ce mai sensibile și încep să vorbească despre evoluția lor în competiție, dacă au rivali printre concurenți și cum se descurcă în fiecare zi departe de familie.

Dezvăluiri în premieră, în această seară, la „Uite cine dansează!'

 Vezi galeria foto >

Sandu Lungu va vorbi luni despre tristețe și fericire. Vom afla de la uriașul luptător de MMA ce îl întristează și îl emoționează, unde consideră că se află în momentul acesta în materie de dans, dacă și cât a evoluat și cu ce alt concurent din competiție s-ar putea compara și de ce.

Pentru Alex Velea a fost o săptămână grea, fără Antonia aproape de el la repetiții. Luni vom afla ce părere are Alex despre plecarea Antoniei, cum a evoluat el de la începutul competiției până acum și ce își dorește să obțină la Uite cine dansează!.

Marius Manole va povesti luni despre părerea colegilor săi din teatru atunci când au aflat că va participa la o competiție de dans și ce spun acum aceștia, ce lucruri noi a descoperit la el în show și va vorbi despre experiența lui coregrafică.

La începutul show-ului, sorții nu păreau să fie de partea lui Liviu Teodorescu. Cântărețul obosea imediat, iar coregrafa lui îi reproșa întotdeauna câte ceva. Luni aflăm cum s-a disciplinat Liviu pe parcurs și cum a evoluat relația sa cu Marica. Tot atunci, artistul va dezvălui ce a aflat nou despre el cu ocazia acestei provocări.

Pentru Anca Sînă Serea este o perioadă grea, deoarece trebuie să stea departe de familie, de cei cinci copii ai săi, dar și de Adi Sînă. Însă frumoasa mămică știe că se poate baza în fiecare moment pe soțul său. Dacă Anca dansează din zori și până seara târziu, Adi se ocupă de casă și are grijă de cei mici, dar vine și la repetiții, să fie alături de Anca și să o susțină.

Luni, de la 20:30, veți afla lucruri neștiute despre concurenți și se vor bucura de un maraton de dans, plin de strălucire, intrigă, emoție și energie.

Citește și:

Luni, la „Uite cine dansează', perechile pregătesc un maraton de dans: vor învăța 3 coregrafii!

FOTO. O nouă pereche a părăsit „Uite cine dansează!'. Momentele-cheie ale ediției cu numărul 7

Cine a părăsit cea de-a 6-a ediţie a concursului „Uite cine dansează!'

„Uite cine dansează!': Diseară, cele 7 perechi vor pregăti coregrafii-tribut. Cine sunt artiștii omagiați

Roxana Ionescu este noua vedetă de la „Uite cine dansează!'. Încă o pereche a fost eliminată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare