; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Selesi 2

FOTO: Uite cât este de frumos băieţelul lui Cosmin Seleşi!

14 May 2014

Cosmin Seleşi, gazda transforming show-ului „Te cunosc de undeva!' alături de Alina Puşcaş, este un familist convins. El mărturiseşte că cel mai mult se mândreşte cu familia sa, pe care o consideră cel mai de preţ cadou pe care îl are.

Cu toate că în ultima vreme Cosmin are tot mai puţin timp liber, mai ales că mai nou este angrenat într-un nou proiect teatral, INSIDE, un concept PopUp Theatrics, adică un spectacol cu caracter site-specific (inspirat de un loc anume, creat pentru acel loc și derulat o singură dată), ce va avea premiera pe 17 mai la Muzeul Național al Ţăranului Român, el profită de timpul petrecut alături de familia sa şi, mai ales, de băieţelul său Tudor, alături de care iubeşte să se joace.

Actorul a dorit să-şi împărtăşească fericirea cu prietenii săi de pe Facebook şi a postat pe contul său de socializare o fotografie alături de fiul său.

cosmin selesi

Pe Cosmin Seleşi telespectatorii îl pot urmări în marea finală a super show-ului „Te cunosc de undeva!' sâmbătă, de la 20:30, la Antena 1, dar şi în proiectul teatral din care face parte alături de alţi 11 actori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare