; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ugur Gunes   Yilmaz   Ma numesc Zuleyha   Kanal D

Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

22 January 2020

Ugur Gunes, Yilmaz, protagonistul serialului Ma numesc Zuleyha', difuzat de miercuri pana vineri, la ora 20:00, este opusul personajului pe care il interpreteaza impecabil in serialul de la Kanal D.

In varsta de 33 de ani, Ugur Gunes a surprins atunci cand s-a autocaracterizat, in fata presei. Carismaticul actor a evidentiat diferentele dintre el si Yilmaz, personajul interpretat in Ma numesc Zuleyha', dar a spus si care este numitorul comun pe care il are cu personajul.  

Exista, intre mine si Yilmaz, cateva diferente. In contradictie cu personajul pe care il interpretez, in , eu sunt o persoana vesela. Sunt calm si nu imi arat sentimentele imediat, spre deosebire de Yilmaz care este opusul. Asemanarea dintre mine si personajul meu exista, in ideea ca si eu, in viata de zi cu zi, sunt patimas in iubire', a spus Ugur Gunes.  

Ugur Gunes, absolvent al Facultatii de Limbi straine, Istorie și Geografie, din Ankara, si ulterior, al Facultatii de Teatru si Film, marturiseste ca a devenit actor din intamplare'.

Intotdeauna am fost atras de arta, insa nu ma gandeam sa devin actor. Intr-o zi, in drum spre cursuri, am vazut un anunt, prin care se cauta actor pentru teatru dedicat copiilor. Mi-am spus ca este un semn! Pot spune ca aceasta mi-a schimbat destinul', spune actorul.

Pe Ugur Gunes il puteti urmari in rolul Yilmaz, din serialul Ma numesc Zuleyha', in fiecare zi, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare