; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI FC BRASOV 2 1,LIGA 1 (3.08.2008)

UEFA Champions League: Partizan – Steaua se vede la Pro TV diseară

05 August 2015

Partizan Belgrad – Steaua Bucureşti, partidă din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa astăzi (miercuri 5 august), de la ora 21:30, și va fi transmisă de Pro TV.

Cele două echipe se vor întâlni pe 'Partizan Stadium', după 1-1 în manșa tur de la București, și vor încerca să prindă un loc în ultimul tur preliminar al UEFA Champions League.

Valeriu Argăseală, preşedintele CA al Stelei, a declarat, înainte de plecarea la Belgrad, că echipa antrenată de Mirel Rădoi va aborda partida astfel încât să fie învingătoare, informează Mediafax.

„E un meci care se joacă în faţa a peste 25.000 de spectatori destul de pătimaşi, din câte am înţeles. Însă atmosfera e obişnuită pentru noi, dacă vrei să faci performanţă trebuie să faci faţă unor tribune pline. Trebuie să jucăm de aşa manieră încât să câştigăm. Tactic, avem un antrenor foarte bun, o echipă de antrenori foarte buni, care cu siguranţă va găsi soluţia pentru a câştiga meciul ăsta. Eu mizez pe întreaga echipă.', a spus Argăseală.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare