; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mónica Spear

Ucigaşii Mónicăi Spear şi-au primit pedeapsa

06 May 2015

Vestea că actriţa de telenovele Mónica Spear a fost împuşcată mortal alături de fostul ei soţ pe o autostradă din Venezueala a şocat pe toată lumea în ianuarie 2014.

Mónica Spear

În urma asasinatului, poliţiştii au demarat o anchetă în care au fost acuzate zece persoane. În cele din urmă, un tribunal din Venezueala i-a condamnat la patru ani şi jumătate pe doi minori în vârstă de 15 şi 17 ani, iar alţi trei tineri, în vârstă de 18, 19 şi 21 de ani, au primit între 24 şi 26 de ani de închisoare. Ceilalţi cinci complici încă îşi mai aşteaptă pedeapsa.

Mónica Spear (pe care aţi văzut-o la Acasă în ultima ei telenovelă, „Pasiune interzisă') şi fostul ei soţ, Thomas Henry Berry, au fost jefuiţi şi omorâţi când au oprit maşina pe şosea din cauza unei pene de cauciuc.

În momentul tragediei, în maşină se afla şi fiica lor, Maya, acum în vârstă de şase ani, care a fost rănită la un picior. De un an, fetiţa este crescută de bunici, unchi şi mătuşi, în Florida, şi face frecvent terapie pentru a-şi reveni în urma şocului.

Te-ar putea interesa și:

Actriţa de telenovele Monica Spear a fost asasinată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare