; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20302338 7623849 New_gig_Supergirl_actors_Tyler_Hoechline_32_and_Elizabeth_Tulloc a 23_1572306190362

Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch revin în rolurile lui „Superman & Lois”, pentru un serial cu același nume

29 October 2019

Rețeaua de televiziune americană The CW a anunțat că lucrează alături de Tyler Hoechlin (Martin Brewer din serialul 7th Heaven) și Elizabeth Tulloch pentru serialul „Superman & Lois'. 

 

Todd Helbing, va scrie scenariul și va fi producătorul potențialului serial. Drama este descrisă ca învârtindu-se în jurul unuia dintre cei mai cunoscuti supereroi  și jurnalistul benzilor desenate și tratează stresul, presiunile și complexitățile ale părinților care lucrează în societatea actuală. 

Proiectul se bazează pe personajele de la DC create de Jerry Siegel și Joe Shusterm iar Helbing ca lucra alături de cei de la Warner Bros. 

 Tyler Hoechlin a fost distribuit pentru prima oară ca Superman în 2016 și a apărut în mai multe episoade ale producțiilor Arrowverse create de cei de la The CW. Este vorba de o serie de seriale bazate pe supereroii benzilor desenate. Elizabeth Tulloch a jucat rolul lui Louis Lane în 2018 pentru serialul „Supergirl'și este cunoscută pentru rolul ei de Juliette Silverton/Eve în serialul de televiziune NBC Grimm.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare