; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The michael jackson tribute sala polivalenta bucuresti 7 iulie 2016 47 1

TVR transmite show-ul „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute”

06 October 2016

Show-ul „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute', pe care echipa lui Michael Jackson l-a susținut în urmă cu câteva luni la București, va fi transmis pe TVR 1 și TVR HD mâine, pe 7 octombrie, de la ora 23.10.

La eveniment a participat cel mai bun impersonator al lui Michael Jackson, atât din punct de vedere vocal, cât şi coregrafic, iar show-ul a fost pus în scenă cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generaţie.

Faimoasa chitaristă Jennifer Batten, coregraful LaVelle Smith Jr., compozitorul şi inginerul de sunet Michael Prince, basistul Sam Sims – figuri rămase emblematice pentru apariţiile alături de Michael Jackson – şi restul echipei starului pop s-au întâlnit din nou pe aceeaşi scenă, la şapte ani de la dispariţia Regelui.

[Not a valid template]

După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa megastarului (inginer de sunet, chitarist, basist, coregraf, dansatori, backing vocals etc.) să se reunească special pentru acest spectacol-tribut, care îmbină hit-urile promovate în turneele „Bad” şi „Dangerous”. România a fost prima ţară care a găzduit turneul mondial The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute. Spectacolul s-a desfăşurat la Sala Polivalentă, în această vară.

Prima venire a Regelui pop în ţara noastră a fost pe 1 octombrie 1992, când cariera lui Michael Jackson era la apogeu. Pentru România acelor vremuri, evenimentul era atât de important, încât nu a avut doar o mare importanţă artistică, ci şi una politică. Michael Jackson inclusese în turneul său mondial, „Dangerous World Tour', o mică ţară proaspăt eliberată din comunism. Artistul a concertat în 1996 pentru a doua oară la Bucureşti, aducând noul său turneu, „History'. România era atunci a treia oprire a lungului şir de spectacole, după Praga şi Budapesta.

Show-ul „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute' în România a fost organizat de Music Management Event, în parteneriat cu TVR.

Foto: iconcert.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare