; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20180807nb0094 1200x640

TVR transmite în exclusivitate Campionatul European de Handbal feminin Franţa 2018

19 November 2018

În perioada 29 noiembrie -16 decembrie 2018, a treisprezecea ediţie a Campionatului European de Handbal feminin se vede în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD. Peste 35 de meciuri de la competiţia europeană de handbal vor putea fi vizionate la Televiziunea Română. Primul meci al echipei României, împotriva reprezentativei Cehiei, este în direct pe 1 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR HD.

 

Tricolorele pleacă în Franţa cu gânduri mari şi speră să-şi ia revanşa după clasarea modestă de anul trecut (doar locul 10) la Campionatul Mondial din Germania. Cristina Neagu şi colegele de echipă îşi vor putea verifica potenţialul înainte de Campionatele Europene cu Rusia şi Serbia, cu ocazia Trofeului Carpaţi, turneu în care antrenorul Ambros Marin va definitiva lotul cu care pleacă în Hexagon. România este în grupa de la Brest cu Cehia, Germania şi Norvegia, iar la finalul meciurilor din grupă, primele 3 se califică în main group, cu rezultatele directe.

 

„Pe 1 decembrie, tricolorele debutează şi aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Cehia, o partidă de mare încărcătură emoţională, după eliminarea surprinzătoare a României încă din optimile Mondialului trecut. Atunci, trupa pregătită de antrenorul Jan Basny a întrecut România la limită, cu scorul 28-27. Poate fi un moment al revanşei pentru handbalistele din Naţionala României', ne-a spus Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta de la faţa loculului meciurile Campionatului European de Handbal Feminin Franţa 2018. De la Bucureşti, vor mai comenta partidele transmise în exclusivitate de TVR şi jurnaliştii Cristian Mîndru şi Dragoş Bocanaciu.

 

În perioada desfăşurării celei de-a13- a ediţii a Europenelor de handbal, Televiziunea Română va completa transmisiunile directe ale celor peste 35 de meciuri de la TVR 1 şi TVR HD cu dezbateri în direct „Studio CE Handbal feminin', moderate de Cristian Mîndru.

 

Odată cu acest Campionat European, începe cu adevărat drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar la finalul acestei competiţii vom afla şi meciurile de baraj pentru Campionatul Mondial de Handbal din 2019. România a terminat pe locul 5 acum 2 ani la campionatele continentale şi are ca obiectiv, stabilit de conducerea Federaţiei Române de handbal pentru acest an, clasarea între locurile 1 şi 6.

 

Naţionala de handbal feminin a României face parte din grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia, iar primul meci al reprezentativei României va avea loc pe 1 decembrie,  de la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD. România întâlneşte în acest meci Cehia. În aceeaşi zi, de la ora 16.00, tot de la Brest Arena, din Brest, telespectatorii vor putea urmări în direct şi partida Norvegia-Germania, la TVR HD.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare