; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvr

TVR se reorganizează editorial: cum arată noile grile de programe

12 October 2016

Din această toamnă, Televiziunea Română începe un proces de reorganizare editorială a canalelor sale. Potrivit unui comunicat al postului, modificările vizează „recâştigarea încrederii publicului prin programe actuale, moderne şi dinamice, care să răspundă nevoilor şi gusturilor telespectatorilor'.

TVR

Concret, din 17 octombrie, TVR 1 se axează pe actualitate şi agenda zilei, TVR 2 se redefineşte ca un canal generalist, iar TVR 3 aduce în prim-plan cultura şi zona regională.

TVR 1 îşi propune să devină principala sursă de informaţie a românilor, mizând pe cele cinci tronsoane de emisiuni informative realizate de Ştirile TVR, cu două mai mult faţă de grila precedentă, analize, dezbateri, producţii economice, talk-show-uri. Astfel, pe lângă jurnalele consacrate – de la 7.00, 14.00 şi 20.00 – , telespectatorii pot afla cele mai noi ştiri şi la buletinele informative de la orele 17.00 şi 23.00.

În plus, de luni până vineri, înaintea principalului Telejurnal, Emma Zeicescu lansează dezbaterile „Perfect Imperfect', în timp ce în programul serii va fi prezent un talk-show pe teme politice, urmat de „Ştirile de mâine' prezentate de Mihai Găinuşă, despre care TVmania a scris deja aici.

Oferta TVR 2 conţine emisiuni de actualitate, educaţie, sport, publicistică, filme artistice, documentare, seriale şi divertisment. De asemenea, proiectul „Duminica filmului românesc' este completat marţea de filme româneşti în premieră.

Şi pentru că la finalul acestui an Televiziunea Română împlineşte 60 de ani, grilele de toamnă cuprind o serie de programe dedicate acestui eveniment, în cadrul unor emisiuni consacrate, dar şi în producţii noi.

TVR 3 aduce cultura în prime-time, o serie de producţii urmând să fie difuzate, în premieră, pe canalul TVR 3, la o oră de maximă audienţă, alături de cele mai importante producţii ale studiourilor teritoriale.

Alte articole:

1. Mihai Găinușă face „Știrile de mâine' la TVR

2. „O dată-n viață' (TVR 1) își schimbă ziua de difuzare. Când este prima ediție

3. FOTO. Ultimul episod din seria „Wild Carpathia', în premieră la TVR

Puteți citi mai multe detalii despre grila de toamnă a postului TVR 1 în noul număr al revistei „TV Mania', care a apărut luni pe piață.

tvm-41

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare