; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor

TVR pregătește un talent-show de folclor pentru la toamnă, prezentat de Iuliana Tudor

29 June 2017

TVR a anunțat începerea preselecțiilor pentru o nouă emisiune, un talent-show de folclor pe care Iuliana Tudor îl va prezenta din toamnă.

Iuliana Tudor lansează o invitație la preselecții tuturor celor care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene ale lumii, se arată într-un comunicat de presă TVR.

„Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.'

Prima oprire a echipei TVR este la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, unde, începând cu ora 10.00, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la preselecţii.

Iuliana Tudor a prezentat emisiunea „O dată-n viață' timp de 18 sezoane. Vedeta TVR a anunțat în luna martie că pregătește un nou proiect, programat să intre pe post în toamna lui 2017.

Citește și:

„O dată-n viață', ediții „Best of' la TVR 2. Iuliana Tudor: „Pregătesc un nou proiect pentru toamna acestui an'

Grila nouă TVR 2: Virgil Ianțu face emisiune nouă, încep „Dr. House' și un serial italian

Iuliana Tudor a vorbit despre cei trei bărbați din viața ei

Iuliana Tudor: „Iubesc, râd, fac mișcare, mă bucur de orice și fac ce-mi place!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare