; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVR transmite duminică seara “Gala Crucea Roşie”

01 July 2011

Cel mai important eveniment umanitar al anului a fost organizat la Televiziunea Publică. Iuliana Tudor este gazda din acest an a Galei Crucea Roşiei, care va fi difuzată duminică pe TVR 1, de la orele 21.10.

Miza socială a evenimentului este strângerea de fonduri pentru proiectul numit Asistenţă la domiciliu pentru vârstnici'. Proiectul are în vedere dezvoltarea unui sistem de asistenţă la domiciliu realizat, pe de o parte, cu ajutorul voluntarilor, iar pe de altă parte, cu ajutorul unor îngrijitori.

Voluntarii îi ajută pe bătrâni cu plata facturilor, suport psihologic, plimbări, mici cumpărături, iar angajaţii cu monitorizarea situaţiei medicale, igiena personală şi a casei.

Paula Seling şi Loredana Groza iau parte la teledon

Dintre vedetele care vor participa la Gala Crucea Roşie se numără: Nadia Comăneci, Loredana Groza, Sergiu Nicolaescu, Margareta Paslaru, Mihai Traistariu, Nico, Andra, Hotel Fm, Paula Seling, Marcel Pavel şi mulţi alţii.

Pentru strângerea de fonduri, va fi organizat un teledon. Românii pot face donaţii sunând la numerele de telefon special create pentru acest eveniment. Numerele sunt: 876 – donatii 2 euro/sms – Vodafone, Orange, Cosmote, 0 900 900 904 – donatii 2 euro/apel – Romtelecom, 0 900 900 906 – donatii 10 euro/apel – Romtelecom.

Iuliana Tudor, gazda emisiunii O dată-n viaţă de la TVR 1, în calitate de voluntar de onoare al CRR, realizează în acest an ediţia a patra a Galei Crucea Roşie, fiind, totodată, producător şi prezentator al evenimentului:

„M-am implicat total în activitatea acestei organizaţii în ultimii ani, iar acum şi în organizarea Galei. Sunt onorată  să fiu parte a acestei importante organizaţii şi, o dată-n plus, mă onorează faptul că  la ediţia din acest an au răspuns afirmativ  foarte multe personalităţi de marcă ale scenei publice de la noi. Sper ca şi cei de acasă să ne întindă o mână de ajutor pentru a susţine financiar proiectul destinat bătrânilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare