; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emil Mitrache, Mircea Radu si Florin Grozea

TVR lansează emisiunea estivală “Vara pe val”

05 July 2013

TVR lansează emisiunea Vara… pe val'. Din 6 iulie, timp de 6 săptămâni, TVR 1 şi TVR 2 se vor afla într-o competiţie amicală, din care telespectatorii vor ieşi cei mai câştigaţi. Ei vor putea urmări programe de divertisment estival pe ambele posturi, în fiecare zi, tot ei fiind şi cei care vor decide, săptămânal, câştigătorul.

Pe parcursul celor 6 săptămâni, show-ul Vara pe val' va avea câte trei segmente pentru fiecare zi, de luni până vineri, atât la TVR 1 cât şi la TVR 2, precum şi o ediţie de final de săptămână, difuzată simultan, în care aflăm câştigătorii săptămânii precedente.

Echipele fiecarui post TV vor „manageria' câte o plajă din Mamaia şi vor încerca să propună programe cât mai atractive atât pentru cei de pe plajă, cât şi pentru cei de acasă, din faţa micilor ecrane. La finalul concursului, echipa care a reuşit să gestioneze cel mai bine plaja şi va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarată câştigătoare. Vedetele care vor alcătui echipa TVR 1 sunt Dan Helciug, Dana, Florin de la Hi-Q, JO (Ioana Anuţa), Mircea  Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Dalia Puşcă, Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Tudor Furdui, Cristi Mândru, alături de tinere talente, care au astfel şansa de a se integra în echipa TVR din sezonul de toamnă.

Dintre cei care fac echipa TVR 2 îi menţionăm pe Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Cristina Şoloc, Costea Lupescu, Dorina Florea, Marian Marin şi alţii.

Ediţia de debut, difuzată pe 6 iulie, de la ora 22.10, va pune protagoniştii celor două echipe în ipostaze în care nu i-aţi mai văzut – şi, probabil, nici nu îi veţi revedea prea curând… Vom asista la o luptă… în nămol, între două vedete feminine, ne vom întâlni cu „Stan şi Bran' în variantă autohtonă, vom intra pe tărâmul basmelor cu o altfel-de-Albă-ca-Zăpada şi ultimul pitic rămas lângă ea.

Mircea Radu riscă să rateze venirea pe lume a bebeluşului său pentru a-şi descoperi alături de o colegă din TVR noi talente, Iuliana Tudor nefiind străină de întregul complot! Tot pe plaja din Mamaia vin, din alte dimensiuni, staruri precum Neo şi Trinity din Matrix, Elvis, Marilyn sau însuşi John F. Kennedy, cel mai iubit preşedinte american.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare