; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolle Stanese

Nicolle Stănese dă startul emisiunii “O ţară mai bună”, la TVR 1

02 April 2014

Nicolle Stănese prezintă cea mai nouă emisiune săptămânală de reportaj a TVR 1: “O ţară mai bună”. În prima ediţie, intraţi în culisele vieţii pe lista de aşteptare,  povestea donatoarei pentru care a fost iniţat zborul echipei de medici de la Bucureşti, soldat cu tragicul accident din 20 ianuarie.

Nicolle Stanese

Din 2 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00, Nicolle Stănese este gazda emisiunii de reportaje “O ţară mai bună”.

“Viaţa pe lista de aşteptare” este prima campanie a TVR 1 la care realizatorii Dana şi Tiberiu Ştefănescu vă invită să fiţi parte.

„Prin această campanie, care se va desfăşura pe parcursul primelor 4-5 ediţii, le demonstrăm telespectatorilor că a spune da donării de organe este un gest firesc. Ceea ce încercăm să facem este să îi determinăm pe semenii noştri să constientizeze cât de important este să spună DA transplantului de organe. În următoarele săptămâni vom face tot ce stă în puterea noastră pentru ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulţi dintre dumneavoastră' – Nicolle Stănese.

Prima poveste din culisele vieţii pe lista de aşteptare este aceea a donatoarei de la Oradea, prelevare de organe pentru care a fost iniţiat zborul echipei de medici de la Bucureşti, soldat cu dramaticul accident din 20 ianuarie. Cine era cea care dona, cum a convins doctoriţa care efectua transplantul familia să accepte prelevarea de organe, cum au resimţit evenimentele medicii care au supravieţuit accidentului aflaţi în prima ediţie a emisiunii “O ţară mai bună”, transmisă de TVR 1, miercuri, 2 aprilie, de la ora 22.00.

Francis Delmonico, părintele mondial al transplantului, Irinel Popescu – medicul responsabil de primul transplant de ficat efectuat în România, dar şi medicii care au supravieţuit accidentului din 20 ianuarie – chirurgii Radu Zamfir, Valentin Calu şi Sorin Ianceu vor vorbi despre importanţa verbului „a te implica'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare