; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVR demarează campania „Aşa-i românul”

18 June 2012

Luni, 18 iunie, Televiziunea Română demarează campania „AŞA-I ROMÂNUL'. De luni până sâmbătă, de la ora 23.20, TVR 2 prezintă câte şase personaje ale campaniei. Duminica, de la 13.35, tot la TVR 2, într-o ediţie specială, Cătălin Ştefănescu va face o trecere în revistă a „eroilor' săptămânii, invitând telespectatorii să vină cu noi propuneri.

Campania Televiziunii Române îi aduce în atenţia publicului larg pe acei oameni necunoscuţi care influenţează în bine destinele semenilor lor, dar despre care se ştie foarte puţin pentru că reuşita lor nu se include în zona senzaţionalului'.

„AŞA-I ROMÂNUL” le oferă tuturor celor care nu s-au resemnat şi mai cred în ceva câteva zeci de motive de a merge mai departe. Câteva zeci de exemple care ne dovedesc, fiecăruia dintre noi, că nu suntem singuri. Fără să-i cunoaştem, fără să se bucure zilnic de lumina reflectoarelor, în România exista mulţi oameni de mare valoare care îşi dedică vieţile credinţei că pot face lumea mai bună şi mai frumoasă', declară Cătălin Ştefănescu.

Producătoarea Aura Dobre a iniţiat campania ca fiind „o demonstraţie că se poate şi altfel. O demonstraţie că bunul simţ, înţelepciunea, profesionalismul, ospitalitatea sau talentul – toate daruri ce trebuie împărtăşite cu semenii – nu sunt valori pierdute din viaţa românului obişnuit. Astfel de oameni merită să fie cunoscuţi şi să devină modele pentru noi, în dorinţa de a ne întoarce la valorile autentice.

Campania va putea fi urmărită în această vară şi la TVRi (din 19 iunie), la TVR HD (din 25 iunie) şi la TVR INFO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare