; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intre bine si rau, Televiziunea Romana_6085

TVR anunță un program special – „Săptămâna TVR”

29 February 2016

În intervalul 29 februarie – 4 martie, de luni până joi, se dezbate la TVR soarta Televiziunii Române alături de Mircea Radu (ora 18.00) şi Liviu Mihaiu (ora 21.00). Vineri, de la 17.00, „Ne vedem la TVR', cu Marina Almăşan. Toate programele, în direct, la TVR 1 şi pe TVR+.

Faliment. Insolvenţă. Închidere temporară. Restructurare completă. Aceşti termeni sunt rostiţi din ce în ce mai des în dezbaterile ce privesc soarta Televiziunii Române. Aleşii poporului, ONG-urile, presa, societatea civilă, sindicatele, cu toţii au ceva de spus despre situaţia TVR.

În perioada 29 februarie – 4 martie, telespectatorii TVR 1 pot urmări o serie de dezbateri cu cărţile pe faţă, cu adevăruri spuse fără ocolişuri. În „Săptămâna TVR', de luni până joi, Mircea Radu ne aşteaptă, de la ora 18.00, cu ediţii speciale, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi pun „Între bine şi rău – Televiziunea Română', de la ora 21.00, iar vineri, pe 4 martie, Marina Almăşan prezintă o ediţie „Ne vedem la TVR' pe aceeaşi temă, de la ora 17.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare