; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Art img1 2181181 afis_i love puccini_ _concert_de_gal_

TVR 3 transmite astăzi concertul de Gală „I love PUCCINI”, de la ora 19.00

13 May 2019

Luni, 13 mai, de la ora 19.00, urmăriţi în transmisiune directă de la Teatrul Naţional cel de-al patrulea mare eveniment dedicat marilor compozitori de muzică clasică şi de operă. Fundaţia Calea Victoriei vă invită să urmăriţi la TVR 3, în direct, Concertul de Gală „I love PUCCINI', care va avea loc în eleganta Sală Mare a Teatrului Naţional Bucureşti.

După evenimentele din seria „I Love Classics', dedicate compozitorilor W. A. Mozart, G. Verdi şi P. I. Ceaikovski, seria lansată de Fundaţia Calea Victoriei continuă cu concertul de Gală „I love PUCCINI' – în care dirijorul Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra vor avea invitaţi doi solişti de operă excepţionali: soprana Diana Ţugui şi tenorul Florin Guzgă.

Publicul de toate vârstele este invitat să se bucure de spectaculoase arii şi duete create de Giacomo Puccini, ultimul mare compozitor de operă italian, care ne-a oferit capodopere muzicale de o mare frumuseţe, sensibilitate şi originalitate: BoemaToscaMadama ButterflyTurandot.Publicul de toate vârstele este invitat să se bucure de spectaculoase arii şi duete create de Giacomo Puccini, ultimul mare compozitor de operă italian, care ne-a oferit capodopere muzicale de o mare frumuseţe, sensibilitate şi originalitate: Boema, Tosca, Madama Butterfly, Turandot.

Mai multe informaţii despre evenimentul din această seară găsiţi la: http://bit.ly/2VjBN8k

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare