; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Tell Tale Hearts"

TVR 2 difuzează serialul “CSI: Crime şi investigaţii”, sezonul 12

01 September 2014

“CSI: Crime şi investigaţii” revine la TVR cu un nou sezon, cel de-al 12-lea, în premieră pentru România. Cele 22 de episoade pot fi urmărite din 1 septembrie în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 2.

"Tell-Tale Hearts"

Ultimul episod al sezonului trecut i-a pus pe detectivii CSI în ipostaza de a-l ancheta tocmai pe colegul lor Ray Langston (interpretat de Laurence Fishburne), suspectat că l-a ucis intenţionat pe criminalul pe care îl urmărea de multă vreme.

Noul sezon debutează cu o echipă CSI debusolată de rezultatul anchetei interne şi de deciziile luate de superiori. Astfel, lui Langston i se acceptă demisia, iar Nick Stokes şi Catherine Willows sunt retrogradaţi pe motiv că nu au putut fi imparţiali şi că au încercat să-şi protejeze colegul anchetat. În aceste condiţii, din Seattle soseşte prin transfer un veteran al CSI, D.B.Russell (interpretat de Ted Danson).

“CSI: Crime şi investigaţii” va ajunge, în septembrie 2014, la cel de-al 15-lea sezon. Audienţa sa pe toate continentele este certificată şi de cele 61 de trofee şi 116 nominalizări, cele mai importante fiind premiile publicului din SUA în 2003, 2004, trofeele Primetime Emmy Awards sau ale Festivalului de film de la Monte Carlo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare