; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sanda visan tvr 2 londra

TVR 2 va difuza, de mâine, seria de documentare “Londra, în trei zile”

30 September 2016

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.30, la TVR 2 puteţi urmări în premieră primul episod al seriei documentare realizate de Sanda Vişan în capitala Marii Britanii, cu titlul Londra, în trei zile'.

sanda-visan

Este vorba de o călătorie inedită în care, pe parcursul a trei episoade, veţi descoperi alături de Sanda Vişan – cele mai surprinzătoare şi fascinante aspecte ale metropolei: de la colecţiile galeriilor la oferta magazinelor, de la specificul arhitectonic la cel culinar, de la legendele ţesute de vestigiile istorice la cele ale tradiţiilor contemporane.

Şi fără a avea pretenţia de a cunoaşte în detaliu o asemenea metropolă în doar câteva zile, Sanda Vişan a refuzat să fie doar un trecător grăbit şi cunoscând istoria locului, a reuşit ca în numai trei episoade ale documentarului să poată citi' principalele aspecte (mai puţin cunoscute) ale metropolei.

Călătoria prin Londra din primul episod, aşa cum declară Sanda Vişan: începe în stil clasic' – salutând Big Ben-ul şi se încheie în Piccadilly Circus, la amurg, după ce aruncăm o privire la zonele comerţului de lux ale metropolei, la grădinile sale şi ne bucuram de bogăţia colecţiilor de la Victoria and Albert Museum. Aşa că dacă n-aţi avut recent timp de un city break la Londra, nu-i nimic, sâmbăta aceasta vă invit să dăm o raită împreună prin magazinele din Berlington Arcade şi la unul dintre muzeele de referinţă ale metropolei'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare