; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia Milosovici_ultimul 10

TVR 2 va difuza imagini istorice ale participării României la Jocurile Olimpice din ultimile trei decenii. Programul transmisiunilor

23 April 2020
Deşi Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au fost amânate pentru anul viitor, iubitorii sporturilor au ocazia să fie conectaţi la incredibila atmosferă a celei mai importante competiții din lume.

Redac
ția Sport a TVR a pregătit o incursiune în istoria participării olimpice a României din ultimile trei decenii cu imagini de arhivă de la Barcelona ‘92, Atlanta 96, Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012 şi Rio 2016.
Începând din 25 aprilie, TVR 2 va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 11.30, momentele de aur ale Jocurilor Olimpice care i-au avut ca protagoniști pe sportivii români.
 
„Poveşti ale celor mai râvnite medalii vor putea fi urmărite numai la Televiziunea Româna. În această perioadă veţi putea retrăi prin intermediul „Olimpiadelor de aur” emoţia şi bucuria generate de momente de excepţie ale participării sportivilor români la Jocurile Olimpice. Drumul spre legendă  începe la Barcelona, în 1992, cu ultima notă de 10 din istoria olimpică a gimnasticii şi cu victoriile de exceptie ale canotorilor, trece apoi prin Atlanta la aurul agăţat cu vârful floretei  de Laura Badea, ajunge la Sydney, la tripla canotoarelor şi la victoria Gabrielei Szabo, şi se opreşte  pentru un episod la Atena când flacăra Olimpică a efectuat un periplu mondial, în premieră pe toate cele cinci continente. Din Grecia se merge mai departe spre Beijing, Londra si Rio', spune producătoarea Monica Bucur.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare