; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Afis cn2019

TVR 2 transmite în direct întrecerile Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club

06 September 2019

La sfârşit de săptămână,TVR 2 transmite în direct întrecerile Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club. Evenimentele sportive se vor desfăşura în perioada 6-8 septembrie 2019 şi vor fi comentate de Alina Alexoi. 60 de sportivi (25 la feminin și 35 la masculin) vor participa vineri, sâmbătă şi duminică la întrecerile naționale ce vor avea loc în Sala Sporturilor 'Olimpia' din Ploiești.

Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau frații Gabriel și Robert Burtanete se numără printre cele mai importante prezențe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu sau micuțe din programul 'Țară, țară, vrem campioane!' țin capul de afiș.

TVR 2 va transmite în direct competiţia, după următorul program:

Vineri, 6 septembrie, de la ora 16:00 – Concurs masculin.
Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 16:00 – Concurs feminin.
Duminică, 8 septembrie, de la ora 10:00 – Finale pe aparate.

„Este ultima participare înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Stuttgart care vor reprezenta etapa finală de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokio. Gimnastica va fi într-un „dans pe bârnă' la Mondiale, pentru că este o calificare olimpică foarte grea, în condiţiile în care românii ar trebui să se numere între primele 12 echipe clasate, pentru a fi siguri de un loc. Ar fi un dezastru dacă s-ar rata calificarea la Jocurile Olimpice, mai ales că ar fi a doua ediţie olimpică fără România. În aceste condiţii, presiunea este mare atât pentru sportivi, cât şi pentru antrenori, iar Campionatul Naţional este foarte important.
Pentru antrenorii loturilor naţionale de gimnastică, Nicolae Forminte (feminin) şi Marius Urzică (masculin), competiţia de la Ploieşti este un prilej de a se decide asupra componenţei echipei care va face deplasarea la Stuttgart, competiţie care va fi transmisă tot de Televiziunea Română', a spus Alina Alexoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare