TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sursa foto pagina oficiala de fb a echipei nationale

TVR 2 şi TVR HD transmit meciul de baschet feminin România – Israel

18 November 2016

Meciul care poate apropia România de calificarea la turneul final european Eurobasket Women 2017 din Cehia – se va disputa la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va putea fi urmărit în transmisiune directă la TVR 2 şi TVR HD, sâmbăta aceasta, cu începere de la ora 20.00.

sursa-foto-pagina-oficiala-de-fb-a-echipei-nationale

Pentru a obţine „vizele” de Cehia de anul viitor, naţionala feminină a României nu are sâmbătă, în faţa Israelului decât varianta victoriei. Sâmbătă va fi pentru prima oară când echipa va juca oficial sub supra-numele de „Acvilele” – identitate lansată în acest an, pentru a marca revenirea baschetului autohton în sportul de performanță la nivel continental.

După patru etape, clasamentul Grupei H în care evoluează „Acvilele” noastre arată astfel:

1. Turcia – 7 puncte

2. Israel – 6 puncte

3. România – 6 puncte

4. Bosnia&Herţegovina – 5 puncte

În afara jocului decisiv cu Israel, naţionala României pregătită de antrenorul Miroslav Popov mai are de susţinut o ultimă confruntare cu puternica naţională a Turciei, lidera Grupei H.

Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei poziţii în fiecare grupă de calificare, precum şi cele mai bune şase echipe clasate pe locurile doi, vor obţine biletele pentru Eurobasket Women 2017.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...