; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Garko

TVR 2 difuzează ultimul sezon al serialului „Onoare și respect”, cu Gabriel Garko în rol principal

28 February 2018

TVR 2 a anunțat că începe difuzarea ultimului sezon – al cincilea – din „Onoare și respect', serialul cu Gabriel Garko în rolul protagonistului Tonio Fortebracci. Primul episod va fi pe post sâmbătă, 17 martie, de la ora 20.00. Potrivit postului tv, noile episoade ajung în România, în premieră și în exclusivitate pentru țara noastră, la mai puțin de un an de la difuzarea lor în țara de origine, Italia.

Gabriel Garko (46 de ani), pe numele său real Dario Oliviero, este printre cei mai în vogă artiști din țara sa, iar în 2016 românii l-au remarcat alături de Mădălina Ghenea prezentând Festivalul de la Sanremo.

Gabriel Garko, cel mai frumos bărbat din Italia

Gabriel Garko a debutat în actorie în urmă cu aproape 30 de ani, dar a cunoscut succesul abia în anul 2006, când a primit rolul principal în serialul „Onoare și respect'.

Garko a fost la început model, el câștigând locul 1 în concursul „Mister Settimo Torinese' și obținând titlul „Il più bello d’Italia” (Cel mai frumos bărbat din Italia), iar în 2002 a apărut într-un calendar pentru revista italiană MAX. Actorul vorbește italiana, franceza și engleza, practică culturism, înot, schi și călărie, are trei câini și este suporter „Juventus”.

În 2016, Carlo Conti l-a invitat să se alăture prezentatorilor celei de-a 66-a ediții a Festivalului Sanremo, unde parteneră i-a fost Mădălina Ghenea.

De doi ani, actorul se iubește cu o colegă de breaslă, Adua del Vesco (24 de ani), pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare ale dramei „Non è stato mio figlio', în 2015. Deși se află într-o relație stabilă, Gabriel Garko a declarat că nu i se potrivește deloc ideea unui mariaj.

„Căsătoria nu îmi place. Ideea de a ajunge în capot și papuci într-un fotoliu vechi îmi dă coșmaruri”, spunea Garko, citat de Corriere della Sera.

„Dăcă iubesc pe cineva nu vreau s-o fac cu obligația unui contract matrimonial. Văd prieteni care se căsătoresc și divorțează. Iubirea vieții? Marea mea iubire e munca, ea nu mă va trăda niciodata. Acum sunt legat de Adua (del Vesco). E mult mai tânără decât mine, dar cu ea fac puțin pe profesorul, mă amuz în a-i da sfaturi profesionale”, a adăugat actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare