; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial brazilian

TVR 2 difuzează din 14 august serialul brazilian „Iubire dincolo de timp”

02 August 2019

Începând cu 14 august, de la ora 16.00, telespectatorii vor putea urmări la TVR 2 producţia braziliană „Iubire dincolo de timp' („Alem Do Tempo'). Serialul a avut auditenţe foarte mari în ţara de origine unde a fost difuzat între 2015-2016, având 100 de episoade în varianta internaţională. 

Acţiunea din „Iubire dincolo de timp' începe în 1865, în oraşul Campobelo din Brazilia, unde doi tineri – Livia (Alinne Moraes), o fată săracă, părăsită de mamă, crescută la mânăstire, şi Felipe (Rafael Cardoso), moştenitorul unei familii importante, nepotul puternicei contese Vitoria (Irene Ravache) – trăiesc o iubire imposibilă, despărţiţi de diferenţe sociale şi de intrigi familiale. 

Destinele lor sunt legate, dar trecutul lor comun, pe care Livia şi Felipe nici nu-l bănuiau atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, nu le permite să-şi împlinească dorinţele. Povestea lor nu poate avea decât un sfârşit tragic. Însă, 150 de ani mai târziu, Livia şi Felipe primesc o nouă şansă de a îndrepta greşelile trecutului, când soarta îi reuneşte într-o staţie de metrou aglomerată din Rio de Janeiro. În versiunile lor “moderne”, ea e o tânără bogată şi cultivată, moştenitoarea unei afaceri importante, el este un modest viticultor. Amândoi au vieţi complicate şi vor avea, din nou, de luptat cu prejudecăţi şi intrigi familiale care încearcă să-i despartă.

Alinne Moraes, care a mai fost văzută în „Culoarea păcatului' (2004), a mai avut ocazia să joace alături de Rafael Cardoso şi în „Espelho da Vida', un serial care s-a terminat în Brazilia în luna aprilie a acestui an. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare