; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIRGIL IANTU NOU

TVR 2 dă „Verde la distracție”! Ce programe speciale vom putea vedea la televiziunea națională de 1 Mai

27 April 2018

TVR 2 sărbătorește ziua de 1 Mai cu ediții speciale ale unor emisiuni consacrate, umor, muzică și comedii românești.

Începând cu ora 10.10, buna dispoziție va fi asigurată de un teleshow în patru părți prezentat de Diana Cavallioti și Dragoș Huluba, iar de la ora 20.00 Virgil Ianțu a pregătit o ediție specială „Câștigă România!' și speră să aducă bucurie în viața unor copii care nu au văzut niciodată marea.

Diana Cavallioti și Mirela Zeța

În prima zi a lunii mai este „Verde la distractie'. De la ora 10.10, gazdele emisiunii, Diana Cavallioti și Dragoș Huluba, ne invită la un teleshow în patru părți cu programe muzicale și umor alături de artiști și cântăreți cunoscuți. Cu momente inedite de divertisment ne vor surprinde vedetele TVR 2, Corina Dănilă, Virgil Ianțu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Monica Roșu și Tudor Furdui. Nu vor lipsi nici artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling și Ovi, iar pe câștigătorii Selecției Naționale din acest an, „The Humans', îi veți revedea în videoclipul „Goodbye'. Momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, dar și glumele de „sezon' alături de Mirela Zeța, Dragoș Stoica și tinerii actori ai Teatrului de Comedie.

Emisiunea TVR 2 „Femei de 10, bărbați de 10' s-a pregătit cu două ediții speciale, luni, 30 aprilie şi marţi, 1 martie, de la ora 16.40, iar gazdele, Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ se vor afla în mijlocul telespectatorilor. Pe 30 aprilie, tema emisiunii va fi „Lumea este în mișcare', o ediție realizată pe Aeroportul Henri Coandă, la terminalul plecări. Invitaţi: Cătălin Prunariu, Dr. Chukwudi Nwabudike, Daniela Gyorfi, Zumba Andrei Osanu. În prima zi a lunii mai, echipa „Femei de 10, bărabați de 10' se va deplasa în Piața Obor. Invitaţi: nutriționistul Virgil Stroescu, Elena Merişoreanu şi Adrian Romcescu.

În zi de sărbătoare, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!', a invitat trei dintre cei dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori. De la ora 20.00, Marius Vizante, Emilia Popescu şi Paul Ipate se vor duela în cunoştinţe de cultură generală pentru a răspunde la întrebări despre Ziua Internațională a Muncii, dar şi despre sezonul estival. Sumele câștigate de vedete vor fi folosite pentru a ajuta un grup de 12 copii cu posibilități financiare reduse, dar cu rezultate bune la învăţătură, care urmează să petreacă prima lor vacanță pe litoralul Marii Negre.

„Va fi o ediție deosebită pentru că o să am alături de mine oameni foarte dragi. În premieră, voi fi gazdă pentru trei actori de care mă leagă multe amintiri: Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate. Ne vom simţi bine şi, cel mai important, vom putea să aducem bucurie unor copii care nu au văzut niciodată marea. Mi-ar plăcea să fiu alături de ei şi să surprind momentul', a spus Virgil Ianţu.

De 1 mai ne bucurăm de două dintre cele mai apreciate comedii românești. De la ora 14.50, TVR 2 a programat un film în regia lui Geo Saizescu, „Eu, tu şi Ovidiu' (România, 1977). Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei și Coca Andronescu.

De la ora 21.10 suntem gata noi peripeții alături de „Păcală se întoarce'. Producție a anului 2006, filmul în regia lui Geo Saizescu a fost realizat la 30 de ani după comedia din 1974, „Păcală'. Producția îl are în centru pe fiul lui Păcală, care este gata să calce pe urmele tatălui său. Din distribuție fac parte Denis Ştefan, Sebastian Papaiani și Anemona Niculescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare