; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Colceriu   foto TVR

TVR 2 are, de astăzi, emisiune mondenă

11 November 2013

Monica Colceriu - foto TVRTVR 2 difuzează începând de astăzi, 11 noiembrie, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30, emisiunea M Magazin', a cărei gazdă este Monica Colceriu.

Cum se distrează VIP-urile? Ce fac vedetele în timpul liber? Cum se îmbracă? Ce pasiuni și ce preferințe au? Cum își păstrează frumusețea? Sunt câteva dintre întrebările la care „M Magazin' va încerca să găsească răspunsurile în fiecare săptămână, la TVR 2.

„M Magazin' este un „celebrity news' cu aer dinamic, dar și ironic pe alocuri, care prezintă nu numai lumea mondenă a capitalei, ci și un tablou cât se poate de viu și de colorat al „visului american'. Astfel, alături de știrile despre viața mondenă din România, sunt dezvăluite și detalii din viața vedetelor internaționale.

Și pentru că, de mai multe ori, celebritatea rezonează cu universul Hollywood-ului, cele mai proaspete știri de pe „covorul roșu' vor avea rezervat un spațiu special în cadrul emisiunii mondene de la TVR 2.

Ediția de debut va dezvălui secretul frumuseții Andreei Raicu, greutățile pe care le întâmpină câteva dintre mămicile celebre din România, dar și ce legătură specială există între Toto Cutugno și Ramona Bădescu.

Din echipa condusă de producătorul și regizorul Petre Năstase fac parte Alexandra Rotărescu (redactor-șef) și Roxana Iliescu, care va avea o rubrică în fiecare zi de joi, denumită „Lumea Roxanei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare