; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fuego drag de romania mea

TVR 2 anunță ediție specială de Florii a emisiunii „Drag de România mea”,cu muzică din Republica Moldova

23 April 2021

„Basarabia nu e doar un spațiu, un pământ, un loc pe hartă pentru mine. Este o prelungire a sufletului meu, este acasă, pentru că acolo, de atâția ani, am strâns în sufletul și-n parcursul meu eternități, împliniri, întâlniri memorabile și-am stabilit o relație trainică, durabilă, alături de publicul special de acolo!', spune Paul Surugiu-Fuego despre  locul care a devenit parte din existența sa artistică.
În preajma Sărbătorilor Pascale, chiar de Florii, moment în care-i celebrăm pe toți cei care poartă nume de floare, Paul Surugiu-Fuego împreună cu echipa sa au pregătit la TVR 2 un dar aparte, o ediție „Drag de România mea' în care telespectatorii se vor bucura de profesionalismul, muzica specială și frumusețea artiștilor din Republica Moldova.

Astfel, duminică 25 aprilie, de la ora 15.00, vom urmări o ediție dedicată în totalitate Basarabiei, cu surprize, emoții , cu o parte dintre cei mai iubiți și apreciați artiști, atât din zonele muzicii comerciale, cât și de folclor autentic din Republica Moldova, leagăn al unei culturi românești remarcabile.

Sosesc la „Drag de România mea' băieți de la AKORD, unul dintre cele mai populare produse muzicale ale Basarabiei din ultimii ani. Cu melodii celebre, hituri, eleganță, decență, dar și o surpriză specială alături de Fuego – vor interpreta împreună o capodoperă marca Eugen Doga.
Folclor a pregătit Maria Iliuț, bucovineanca din Codrii Cosminului, care va împărtăși darurile sale muzicale și amintiri legate de TVR. Artista a pregătit  duete alături de Fuego, dar și de Nicolae Gribincea.

Nu se putea o ediție dedicată Basarabiei fără o artistă care are succes  în România, Anastasia Lazariuc. Printre invitați se mai numără Pasha Parfeni, reprezentant de două ori la Eurovision din partea Republicii Moldova, dar și artista care se află pe primele locuri în topurile muzicale din România, talentata Nicoleta Nucă, care va interpreta cel mai recent single al ei.
La „Drag de România mea' sunt invitați  PLĂIEȘII, artiștii atipici, spectaculoși, autentici, ale căror piese au devenit adevărate hituri, cu milioane de vizualizări pe Youtube. Împreună cu ei Paul Surugiu a pregătit un duet de zile mari.

 Vezi galeria foto >

E de notorietate faptul că pentru Paul Surugiu, Republica Moldova este parte din sufletul lui. Acolo își încarcă bateriile, acolo este iubit, acolo își face producțiile muzicale. În Republica Moldova, Paul Surugiu Fuego a primit  titlul de „Artist al Poporului'.
„Oamenii mă iubesc în Basarabia pentru că sunt de-al lor, pentru că m-au adoptat, pentru că iubesc aceleași valori pe care le promovez, atât cât pot, peste tot! Am cântat în toată țărișoara, în cele mai mici cătune, până pe impresionanta scenă a Palatului Național din Chișinău. Fără doar și poate, Basarabia este suflet românesc și-ar trebui să tragem mai des cu ochiul la arta de acolo, la artiști și la cei care-și fac treaba cu asumare!', a adăugat artistul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare