; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel garko

TVR 2 aduce o nouă mini-serie cu Gabriel Garko din 14 decembrie, „Chip de înger”

03 December 2019

TVR 2 continuă să difuzeze producţii care îl au în rolul principal pe starul italian Gabriel Garko. Astfel că, în locul mini-seriei „Dragoste şi sânge' („Il sangue e la rosa', 2008), care se termină sâmbătă, 7 decembrie, va aduce, din 14 decembrie, o altă mini-serie, „Chip de înger' („Viso d’angelo'). Serialul cu accente thriller are 4 episoade şi a fost difuzat în ţara de origine în 2011, iar din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Angela Molina, Eva Grimaldi, Martine Brochard şi Federico Galante. 

Acţiunea din „Chip de înger' se petrece într-un orăşel italian de pe malul mării, unde un şir de crime misterioase înfioară comunitatea: asasinul lasă cate un rozariu în mâinile fiecăreia dintre victimele sale. Cazul îi este încredinţat inspectorului Roberto Parisi (Gabriel Garko), specialist în crimele în serie, care descoperă că toate victimele locuiseră o vreme la centrul de recuperare Santa Teresa, condus de sora Serafina (Angela Molina). Ca să afle ce se întâmplă dincolo de uşile închise, Parisi o trimite acolo pe colega lui, Angela Garelli (Cosima Coppola), ea însăşi fostă toxicomană. În timp ce îşi urmează tratamentul, Angela se trezeşte prizonieră a unui labirint de intrigi şi de secrete pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile în orăşelul lor aparent liniştit.

Gabriel Garko (47 de ani) nu a mai jucat în ultima vreme în alte producţii, însă a avut timp să scrie o carte autobiografică, „Andata e ritorno', în care povesteşte cu umor despre foste iubiri de-ale sale sau despre ce înseamnă celebritatea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare