; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Cristea2

TVR 2 aduce „Legile afacerilor”, din 22 august, în fiecare luni, de la 22.30

17 August 2016

Televiziunea Română aduce la sfârşitul acestei veri, la TVR 2, „Legile afacerilor' – emisiune susţinută de cel mai important ziar de business din lume, „Financial Times', care a acordat prima licenţă pe România, Innovative Lawyers, companiei care o produce. Lideri, trend-uri, companii, au din 22 august la Televiziunea Română o platformă de comunicare profesionistă, adaptată cerinţelor mass-media de business.

Andrei Cristea

Andrei Cristea

Din 22 august, în fiecare luni de la ora 22.30 emisiunea va aduce la TVR 2, într-un pachet grafic şi prezentare adaptată trendurilor internaţionale, cele mai noi evoluţii economice din ţară şi de peste hotare, cele mai avizate opinii şi analize. Invitaţi în studio vor fi lideri care au demonstrat competenţe şi leadership în afaceri, avocatură, comerţ, energie, infrastructură, IT, real-estate, dar şi avocaţi, consultanţi, reprezentanţi ai autorităţilor statului.

Datorită apropierii de „Financial Times', publicul emisiunii „Legile afacerilor' va cunoaște idei, trend-uri şi lideri din businessul internaţional, prin duplex live Bucureşti – Londra, cu editori și teme de la ziarul de business din Anglia. Programul de la TVR 2 va accesa fluxurile de business ale „Financial Times' şi „Bloomberg', cu cel mai mare grad de relevanţă pe piaţa de business – accesând în timp real cele mai proaspete informaţii din finanţele internaţionale.

Andrei Cristea

Andrei Cristea

Realizatorul şi gazda emisiunii „Legile afacerilor' este Andrei Cristea, licenţiat în Jurnalism şi deţinătorul unui master în comunicare, cu experienţă în televiziune (producător de ştiri, mai apoi moderator) şi în managementul de televiziune.

„Legile afacerilor', marca înregistrată a companiei care deţine franciza „Financial Times' – Innovative Lawyers pe România este cunoscută atât telespectatorilor care au urmărit-o de-a lungul a aproape 5 ani la singurul post tv specializat pe afaceri din România (Money Channel), precum şi publicului online, care a vizualizat-o pe unul dintre cele mai accesate portaluri de ştiri din România.

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare