; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angela Gheorghiu_Photo Cosmin Gogu

TVR 1 va transmite în direct, pe 15 septembrie, concertul Angelei Gheorghiu

13 September 2017

Soprana Angela Gheorghiu va concerta alături de tenorul Teodor Ilincăi şi Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta maestrului Eugen Kohn vineri, 15 septembrie, de la 20.30. Spectacolul va fi transmis de TVR 1 în direct din Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

 

„Este fantastic să mă aflu în România în faţa publicului meu dintotdeuna. Nu voi uita niciodată de perioada studenţiei, în care publicul românesc m-a susţinut şi admirat. Publicul şi unica televiziune din România, Televiziunea Română, au făcut orice pentru a mă ajuta şi promova ca tânăr artist. „Îmi doresc să mă întorc întotdeauna acasă, pentru a ne bucura împreună de momente magice, pe care doar muzica clasică sau muzica bună este capabilă să ni le ofere!', a declarat artista.

 

Spectacolul va îmbina muzica clasică cu cele mai noi elemente de tehnologie şi video mapping. Angela Gheorghiu va încânta publicul cu arii şi duete din opere foarte cunoscute precum „Tosca', „Adriana Lecouvreur' sau „Carmen'. „Va fi şi o premieră, un duet din opera Andrea Chenier, unul din cele mai frumoase şi dramatice duete de operă. Acest duet este deja înregistrat pentru noul meu album, cu marele tenor maltez Joseph Calleja', a dezvăluit soprana.

Spectacolul din Piaţa Constituţiei, trasmis în direct de TVR 1, va avea două părţi, de la 20.30 şi 21.30, în pauză, telespectatorii putând urmări interviuri cu personalităţile prezente la concert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare