; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ibrahim 2

TVR 1 va difuza un serial turcesc, cu doi dintre protagoniștii din „Mă numesc Züleyha”

19 June 2020

Mai nou, serialele turcești ajung și la TVR, în prime-time. Din 29 iunie, TVR 1 va difuza miniseria de război „Seddülbahir, 32 de ore', inspirată de un episod real din istoria Turciei în timpul Primului Război Mondial.

 

Realizată în 2016, mini-seria „Seddülbahir, 32 de ore' debutează la TVR 1 luni, 29 iunie, la 21.10 și va  fi difuzată de luni până joi (are 8 episoade).

 

Printre protagoniștii serialului îi veți recunoaște pe doi dintre actorii de pe afișul serialului „Mă numesc Züleyha', difuzat acum de Kanal D, Murat Ünalmış și Uğur Güneş (Demir, respectiv Yılmaz).

 

„Seddülbahir, 32 de ore' este un serial de război, plasat în timpul unui episod real din istoria Turciei în timpul Primului Război Mondial, în 1915, și anume bătălia de la Gallipoli. Atunci, soldații turci au respins atacul aliaților din Vest (francezi, englezi), care debarcaseră în peninsula Gallipoli cu scopul de a ataca Istanbulul (atunci Constantinopol). 

 

Rolul principal al mini-seriei este interpretat de İbrahim Çelikkol, pe care îl știm din „Iffet' și „Vieți la răscruce', dar telespectatorii români îi vor mai recunoaște printre protagoniști pe Murat Ünalmış și Uğur Güneş, dar și pe Okan Yalabik, adică Ibrahim din serialul „Suleyman Magnificul'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare