; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

9b7279322fb30c35281b79e379664a32

TVR 1 va difuza din 11 mai serialul spaniol „Jocurile timpului”

30 April 2020

Din 11 mai TVR 1 va difuza serialul spaniol „Jocurile timpului' („El ministerio del tiempo'), o producție care a avut premiera în țara de origine pe 24 februarie 2015, la postul La 1.

Au urmat alte două sezoane ale serialului, iar înainte de al treilea, lansat în 2017, Netflix a cumpărat drepturile de a-l produce, urmând și câteva îmbunătățiri (au fost filmate mai multe scene exterioare). Sezonul 4 al acestei producții va avea premiera pe 5 mai în Spania, însă contractul dintre Netflix și RTVE a expirat în februarie 2020, iar fanii îl vor putea vedea deocamdată doar la postul La 1, iar ulterior și pe Alacarta, platforma de streaming online a RTVE-ului. 

De-a lungul celor 4 sezoane și 42 de episoade, telespectatorii vor putea urmări povestea Ameliei Folch (Aura Garrido, Aventurile căpitanului Alatriste), o studentă din secolul XIX, şi a lui Julian Martinez (Rodolfo Sancho), un paramedic din zilele noastre. Cei doi sunt recrutaţi de o agenţie secretă numită Ministerul Timpului, pentru a împiedica indivizi cu idei malefice să modifice cursul istoriei. Folosindu-se de uşi care înlesnesc călătoria în timp, cei trei eroi străbat istoria tumutuoasă a Spaniei, întâlnind figuri celebre ca regina Isabela de Castilia, scriitorii Miguel de Cervantes şi Lope de Vega, sau pictorul Pablo Picasso. Din distribuția serialului mai fac parte, printre alții, Cayetana Guillén Cuervo, Nacho Fresneda și Hugo Silva.

Serialul „Jocurile timpului' va fi difuzat de TVR 1 de luni până joi de la ora 22.00

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare