; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118744018_3381888395205065_516651050180075637_o

TVR 1 transmite un interviu exclusiv cu Simona Halep. Tenismena dezvăluie de ce a renunțat să joace la US Open

03 September 2020

Aflați de ce a renunțat sportiva să joace la US Open, deși ar fi fost principala favorită, dar și cum a reacționat Simona la aflarea teribilei vești primită de la o prietenă din circuitul tenisului mondial! Interviul se vede joi, 3 septembrie, de la 19.40, la TVR 1.

Exclusiv la TVR, Simona Halep dezvăluie adevăratul motiv pentru care a renunțat să joace primul mare turneu din pandemia Covid-19 (Grand Slam-ul în derulare de la New York) și dacă l-ar fi concediat pe Darren Cahill în cazul în care antrenorul ei australian i-ar fi propus să dispute US Open. Acestea și alte declarații în exclusivitate ale Simonei Halep pentru Televiziunea Română pot fi urmărite joi, 3 septembrie, de la ora 19.40, la TVR 1.

Aflăm din interviul acordat de campioană dacă Simona este încercată de regrete în conjunctura favorizantă (șase din Top 8 mondial nu joacă la US Open) în care, din postura principalei favorite, ar fi fost o oportunitate uriașă ca să devină prima româncă din istorie învingătoare la cel mai bogat turneu de tenis al planetei, Internaționalele Statelor Unite de la Flushing Meadows.

De asemenea, aflăm ce a făcut-o pe Halep să nu-l asculte pe Ion Țiriac, dar și cum a reacționat Simona la aflarea teribilei vești primită de la o prietenă din circuitul tenisului mondial.

Cât de important este pentru Halep să mai joace tenis în actualele condiții excepționale? Își asumă Simona riscul pentru o provocare majoră în acest sezon, în care nu se va mai disputa Turneul Campioanelor (singurul mare concurs pe care nicio româncă nu l-a câștigat vreodată în istorie)?

La TVR 1, pe 3 septembrie, de la 19.40, urmărim dezvăluirile Simonei privind ce face sportiva ca să poată rescrie istoria tenisului într-o perioadă cum n-a mai fost alta în sport și dacă timpul liber, pe care nu l-a avut niciodată până acum, a motivat-o să se lanseze într-o altă activitate care să îi stârnească pasiune…

Materialul va putea fi urmărit ulterior, înregistrat, pe canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare