; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Nationala de Handbal a Ro, FB Fed de Handbal

TVR 1 transmite duminică, în direct, partida România – Muntenegru din preliminariile Campionatului European de Handbal masculin 2022

06 November 2020

Jurnaliştii TVR Dragoş Cojocaru şi Dragoş Bocanaciu vor comenta pentru telespecatori partida din preliminariile Campionatului European de Handbal masculin 2022. Transmisiunea în direct de la Baia Mare, cu meciul România – Muntenegru, va fi la TVR 1 duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 18.25.

 

Naţionala masculină de handbal speră să revină la un campionat european după o absenţă de 24 de ani. Ultima calificare a reprezentativei noastre de handbal masculin la turneul final continental a fost în 1996, când s-a clasat pe poziţia 9.

 

Aflaţi într-o grupă dificilă cu Suedia, de 4 ori campioană europeană, cu Muntenegru – locul 18 la ultimul European – şi cu reprezentativa din Kosovo, tricolorii trebuie să ocupe unul dintre primele două locuri, pentru a fi siguri de calificarea la EURO 2022, întrecere găzduită de Ungaria şi Slovacia. Din cele 8 grupe de calificare, vor prinde biletul pentru turneul final şi 4 echipe clasate pe pozitia 3-a şi anume: cele care obţin cel mai bun punctaj.

Echipa României, pregătită de Rareş Fortuneanu, joacă în acest an două partide în calificări. Prima s-a desfăşurat joi, 5 noiembrie – în deplasare cu Suedia, meciul încheindu-se cu victoria Suediei, scor final: 33-30. Iar a doua, cu Muntenegru, este programată pentru duminică, 8 noiembrie, la Baia Mare. Telespectatorii vor putea urmări România – Muntenegru, din preliminariile Campionatului European de Handbal masculin, duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 18.25, în direct la TVR 1.

„Duelurile cu Muntenegru sunt, cu siguranţă, cheia calificării, mai ales că echipa din spaţiul ex-iugoslav este una valoroasă, cu patru prezenţe consecutive la turneele finale continentale. Muntenegru a câştigat clar primul meci din preliminarii, cel cu Kosovo, scor: 32-25. În lotul adversarilor sunt şi handbalişti care evoluează sau au trecut prin Liga Zimbrilor, ca Nemanja Grbovic, Stevan Vujovic, Nebojsa Simovic sau Marko Lasica', ne pune în temă jurnalistul Dragoş Cojocaru, care va comenta partida pentru TVR alături de colegul său Dragoş Bocanaciu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare