; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concertul de Anul Nou 2014

TVR 1 transmite Concertul de Anul Nou de la Viena

01 January 2014

Catalin  Sava, by alexandra jitariucTVR transmite, ca în fiecare an, pe posturile TVR 1, TVR HD, TVR+ în fiecare primă a zi a Noului An Concertul de Anul Nou de la Viena. Începuturile transmisiei Concertului de Anul la noi în ţară sunt stabilite ca fiind undeva la jumătatea anilor ’60, conform veteranilor redacției muzicale din TVR, cu care a stat de vorbă Cătălin Sava (foto).

Jurnalistul TVR, cel care a ţinut companie telespectatorilor şi la Festivalul George Enescu, va comenta miercuri, 1 ianuarie, de la ora 12.15, transmisiunea directă a Concertului de Anul Nou 2014.

Mesajele de Anul Nou ale milioanelor de telespectatori ai Concertului de la Viena vor fi proiectate în direct, în acordurile celebrului vals An der schönen blauen Donau, pe ecranul uriaş de la Muskverein.

“Filarmonica din Viena anunță oficial că, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a Concertului de Anul Nou, înaintea celui de-al doilea bis, tradiționalul An der schönen blauen Donau, milioanele de telespectatori ale acestui show cult ce are loc la fiecare 1 ianuarie vor putea să-și ureze La mulți ani prin intermediul rețelelor de socializare!  Toată lumea este invitată să-și felicite prietenii, familia și apropiații grație acestei transmisiuni mondiale, mesajele de Anul Nou fiind proiectate în acordurile celebrului vals, pe ecranul uriaș de la Muskverein. Așadar,  Prosit 2014 !”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare