; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CUpa Davis_iulie 2015

De astăzi, TVR 1 va difuza meciurile România – Slovacia din Cupa Davis

17 July 2015

Câştigătorul de la Wimbledon vine la Constanţa: Horia Tecău joacă în echipa României la Cupa Davis. Între 17 și 19 iulie, posturile TVR 1 și TVR HD vor transmite, în direct și în exclusivitate, Cupa Davis: vor fi peste 15 ore de tenis.

CUpa Davis_iulie 2015

Întâlnirea dintre România şi Slovacia, în cadrul Cupei Davis, are loc în perioada 17-19 iulie 2015, pe terenul central de la Tenis Club Idu Mamaia-Constanţa. Este pentru a doua oară când Cupa Davis se desfăşoară la Constanţa, unde iubitorii de tenis de la malul mării şi telespectatorii TVR se vor bucura de prezenţa constănţenilor Andrei Pavel şi Horia Tecău. Marele câştigător de la Wimbledon, Horia Tecău, împreună cu Jean – Julien Rojer au dat o dublă lovitură. Câştigători ai turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, cei doi sunt, din 13 iulie, noii lideri ai clasamentului ATP.

Căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat jucătorii care reprezintă România în întâlnirea cu Slovacia contând pentru turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană. Pe lista oficială înaintată forului internaţional de tenis sunt: Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Jucătorii Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik, Igor Zelenay, conduşi de pe bancă de căpitanul Miloslav Mecir, formează echipa Slovaciei, conform site-ului oficial, www.daviscup.com.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 17 iulie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiţie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

Programul transmisiunilor TVR de la Cupa Davis este următorul:

–            vineri, 17 iulie, 12.40 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu – TVR 1, TVR HD, TVR+

–            sâmbătă, 18 iulie, 15.00 – 18.00 – în direct, meci dublu – TVR 1, TVR HD, TVR+

–            duminică, 19 iulie, 13.00 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu – TVR 1, TVR HD, TVR+.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare