; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Handbal Cupa Romaniei_FB Fed Ro de Handbal2

TVR 1 şi TVR 2 transmit în direct şase meciuri din Cupa României la handbal feminin

01 September 2020

În primul weekend de septembrie se încheie cel mai lung sezon din istoria handbalului românesc, cu Final 4 al Cupei României Fan Courier la handbal feminin. Joi – sferturi, sâmbătă – semifinale, duminică – finala mică şi finala mare. Partidele, în direct la TVR 1 şi TVR 2.

 

După 6 luni de pauză, cauzată de pandemia de COVID 19, handbalul autohton revine în forţă la Televiziunea Română. În acest weekend se încheie cel mai lung sezon din istoria handbalului românesc, cu Final 4 al Cupei României Fan Courier la handbal feminin. Astfel că prima săptămână de septembrie aduce iubitorilor handbalului nu mai puţin de şase partide din faza finală a campionatului intern feminin (a Cupei), partide pe care telespectatorii le vor putea viziona în direct la TVR 1 şi TVR 2.

 

Sunt deja cunoscute două dintre echipele calificate pentru întrecerea găzduită sâmbătă şi duminică de Polivalenta bucureşteană – CS Rapid şi Gloria Buzău. Cele două mari rivale, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, vor juca joi, în direct la TVR, restanţele din sferturile competiţiei, cu CSM Slatina, respectiv Dunărea Brăila, pentru a obţine calificarea în penultimul act al Cupei. „Deoarece titlul şi medaliile nu s-au acordat în campionat în sezonul 2019-2020, Liga Florilor îngheţându-se în luna martie, cu siguranţa vor fi 6 meciuri de foc. Fetele vor evolua cu mari ambiţii, rivalităţile fiind uriaşe între formaţiile angrenate, mai ales că echipa care va câştiga va obţine concomitent două trofee – CUPA ROMÂNIEI şi SUPERCUPA ROMÂNIEI', explică jurnalistul Dragoş Cojocaru, care va comenta alături de Dragoş Bocanaciu partidele de handbal pentru telespectatorii TVR. Sunt, de asemenea, întâlniri în care antrenorii celor şase formaţii vor putea vedea şi noile achiziţii evoluând în joc.

 

Dacă v-a fost dor de handbal, vă aşteptăm începând de joi, 3 septembrie, la TVR 1 şi TVR 2, pentru a urmări meciurile din Cupa României la handbal feminin!

 

Programul transmisiunilor de handbal la TVR, în prima săptămână de septembrie:

Joi, 3 septembrie

Sferturi de Finală

CSM Bucureşti – CSM Slatina, ora 15.00, TVR 2

SCM Rm Vâlcea – Dunărea Brăila, ora 18.00, TVR 1

Sâmbătă, 5 septembrie

Semifinală, ora 11.00, TVR 2

Semifinală, ora 18.00, TVR 1

Duminică 6 septembrie

Finala mică, ora 11.00, TVR 2

Finala mare, ora 18.00, TVR 1

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare