; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor si Nicolae Botgros

TVR 1 difuzează ultima ediție a sezonului 18 din „O dată-n viaţă”. Invitat: Nicolae Botgros

13 January 2017

Ultima ediţie din sezonul 18 al emisiunii „O dată-n viaţă' îi este dedicată maestrului Nicolae Botgros, ca un preambul la ziua sa de naştere (care va fi pe 25 ianuarie). La petrecere vin familia, prietenii, dar şi… Floarea (Maria Buză), întoarsă din Spania!

Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 14 ianuarie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Considerat un adevărat „magician al viorii', maestrul Nicolae Botgros a dus faima muzicii populare româneşti în întreaga lume. El însuşi fiu de lăutar, Nicolae Botgros şi-a legat pentru totdeauna numele de cel al Orchestrei Lăutarii din Chişinău, pe care o conduce de aproape 40 de ani.

Pe 14 ianuarie, Iuliana Tudor îi dedică celui care i-a fost alături ani în şir în platoul „O dată-n viaţă' ultima ediţie din acest sezon a emisiunii, sezon ce a cuprins o serie de întâlniri sub umbrela „TVR 60'. Iuliana Tudor invită toţi prietenii emisiunii la o avanpremieră a zilei de naştere a maestrului, aniversat pe 25 ianuarie, alături de familia acestuia şi de câţiva dintre cei mai apropiaţi colaboratori, sâmbătă seară, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Nicolae Botgros are invitați de seamă în ultima ediție „O dată-n viață'

Invitaţii maestrului Nicolae Botgros sunt solişti alături de care s-a aflat de multe ori pe scenele din ţară sau din străinătate: Mioara Velicu, Adrian Stanca, Niculina Stoican, Sofia Vicoveanca, Nicuşor Iordan, Petrică Mâţu Stoian, Cristian Pomohaci, Ion Paladi, Dana Ivan.

De asemenea, maestrului îi este alături familia – soţia, Lidia Bejenaru Botgros şi fiul, Corneliu Botgros. Iar pentru că e vorba de o petrecere cu lăutari, celebra orchestră din Chişinău condusă de maestrul Botgros pregăteşte pentru telespectatorii TVR surprize muzicale din diverse genuri.

Iar cum o asemenea ocazie nu poate fi ratată, însăşi Floarea (actriţa Maria Buză), plecată la muncă în Spania, se întoarce acasă! Ce poveşti are de împărtăşit şi cum o primeşte Gheorghe (interpretat de Marius Rizea), vedem sâmbătă seară, la „O dată-n viaţă'.

Scenetele umoristice prezentate de actori de marcă ai teatrului românesc au putut fi văzute şi în acest sezon. În aşteptarea soţiei sale, Gheorghe a trăit experienţe pline de haz alături de personajele pe care le cunoşteam „din auzite', despre care cei doi au vorbit de-a lungul timpului: Ţugurlan (Cristian Creţu), Ţugurlanca (Mariana Dănescu), poliţistul satului (Ovidiu Cuncea), învăţătoarea lui Gheorghe (Medeea Marinescu), Niculina (Tania Popa), preotul satului – părintele Corcoduş (Valentin Teodosiu) sau bunica lui Gheorghe (Magda Catone).

În sezonul 18 al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR HD, platoul „O dată-n viaţă' a fost locul întâlnirilor aniversare „TVR 60'. Şi pentru că cele mai bune petreceri se fac sâmbăta, Iuliana Tudor ne dă întâlnire la „O dată-n viaţă' şi pe 14 ianuarie, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Iuliana Tudor, „vecina' lui Tiberiu Ceia, sâmbătă seară, la „O dată-n viaţă'

„O dată-n viață' (TVR 1) își schimbă ziua de difuzare

Iuliana Tudor face și radio. Vedeta are emisiune la Smart FM

Iuliana Tudor a participat la aniversarea a 140 de ani de Crucea Roșie Română

Cum și-a sărbătorit Iuliana Tudor ziua de naștere

Iuliana Tudor s-a întors în țară după vacanța din Grecia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare