; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mad Men, seria 4 la TVR,2

TVR 1 difuzează sezonul al patrulea din serialul „Mad Men”

07 January 2016

Sâmbăta, 9 ianuarie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează câte două episoade din cea de-a patra serie a premiatului serial ce reconstituie atmosfera din lumea publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii 60.

[Not a valid template]

Stilat şi provocator, serialul „Nebunii de pe Madison Avenue' („Mad Men') de la TVR 1 urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine. Povestea serialului se concentrează pe viaţa duplicitară a lui Don Draper (Hamm), cel mai cunoscut director de creaţie şi cel mai râvnit bărbat din branşă, dar şi a colegilor săi din agenţia Sterling Cooper.

Cea de-a patra serie „Mad Men' cuprinde 13 episoade, a căror poveste se concentrează pe perioada noiembrie 1964 – octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon. Personajul principal, interpretat de premiatul cu Emmy – Jon Hamm, se adânceşte într-o mare disperare. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă.

„Nebunii de pe Madison Avenue' („Mad Men' – producţie SUA 2007) îi are în rolurile principale pe câştigătorul Premiului Emmy, Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

Serialul a ajuns în State la 92 de episoade și șapte sezoane și episodul final a fost difuzat pe 17 mai 2015.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare